7 yıldır layığıyla yerine getirdiğim Ali Rıza Çevik Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimindeki görevim hayırlısıyla, 30 Ekim'de yapılacak olan seçimle sona eriyor. 1 yılı yönetim kurulu üyeliği, 6 yılı da 3'ü ilkokul okul aile birliği başkanlığı 3'ü ortaokul aile birliği başkanlığı olmak üzere başkanlıkla geçen 7 yıllık süre hayatımın önemli bir kısmı.

Okulum için farklı dönemlerde çalıştığım farklı ekiplerle çok güzel işler yapmamın yanında bu süre bana çok güzel şeyler kazandırdı. Çok değerli isimler hayatıma girdi. Uzun yıllar devam edecek olan dostlukların temeli atıldı. Bazı isimler var ki daha da ön plana çıktı. Benim göreve başlama sebep olan Müdürüm Mehmet Çetinkaya, müdür başyardımcım İbrahim Arif Özbilgin'in yardımlarıyla bugün kazandığım tecrübelerin ilk adımlarını attım. Müdürlerim Ali Emul ve Levent Çimen'in isimlerini de yazmadan geçemem bendeki yerleri çok ayrı. Süleyman Aydın Müdürüm çok kısa süre görev yapsa da hâlâ görüştüğüm değerli bir insan. Şu anda görevde bulunan Mehmet Doğan hocam senin için ne söylesem az. Benim şansım hep değerli ve çalışkan isimlerle çalışmak oldu, sen de o isimlerden birisin.

Öğretmenlerime gelince. Tek tek isimlerini yazmağa kalksam sayfa yetmez. Hepsi de kendilerine olan sevgi ve saygımı çok iyi bilirler. Ama bazı isimler var ki yazmadan geçemeyeceğim. Her iki oğlumun da öğretmeni olan isimler bende daha da bir iz bıraktı. İlkokul öğretmenimiz Mustafa Avcı. Öyle değerli bir ismin çocuklarıma, diğer çocuklarımıza öğretmenlik yapması gerçekten çok büyük şans. Öyle bir temel attı ki çocuklarıma, bugünlerde bile hala onun emeğinin etkisi var. Ortaokulda ise yine iki oğlumun da öğretmeni olan İsmail Komur ve Ferdi Sezgen. Çocuklarıma özellikle Kaan'a öyle emek verdiniz ki, iyi ki varsınız. Gülnihal Hocam. 'Kuzucuklarım' dediğin çocuklarımın iyi ki öğretmeni  oldun böyle güzel bir dostluğun temelini attık. Hepinizi çok seviyorum. Okuldan çocuğumla mezun olsam da sizlerle dostluğumuz yıllarca devam edecek.

Beraber görev yaptığım arkadaşlarıma gelince. Dönem dönem isimler değişse de hepsiyle çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. En önemlisi hakikaten birlik olduk. Görev tanımına hiç takılmadan herşey için hep birlikte koşturduk. Burada da yazacağım isimler var ki, bu isimler belki uzun süreli görev yaptıklarından daha bir ön plana çıktılar benim için. Bedriye ve Yakut. Esin. Yeşim, Havva ve Ayşegül. Iyi ki ekibimin içinde yer aldınız, bana destek verdiniz. Zaman zaman 24 saat görüştüğümüz dostum oldunuz. İyi ki de oldunuz.

Görev yaptığım 7 yıla gelince hiç de mütevazi olmayacağım. Çok güzel işlere imza attık. Hiçbir zaman hak yemedim, çocuklarıma ayrıcalık istemedim. Okulda görev yapan hizmetlisinden müdürüne herkesle iyi ilişkiler kurdum. Sevgi ve saygımı herkese gösterdim. Bir kişi çıkıp da benimle ilgili aksini söyleyemez. Ben görevimi layığıyla yaptım. Bunun gönül rahatlığıyla gözüm arkada kalmadan Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Ortaokulu'na veda ediyorum.

Öğrencisi de olduğum Ali Riza Çevik İlkokulu ve Ortaokulu'yla iyi ki yolum bir kez daha kesişmiş. Bende güzel izler bırakan okulumu 7'si okul aile birliği görevi  olmak üzere 12 yılımı en güzel şekilde hatırlayacağım. Ali Rıza Çevik Ortaokulu ve Zerrin Ağar isminin birbirini tamamladığı güzel yıllara en güzel bir şekilde veda ettiğim için gururluyum, mutluyum.

Hayatınızda iz bırakan güzel şeylerin olması dileğiyle sevginizle güzelliklerinizle yer alın hayatt