Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset dünyasının değerli ismi Bülent Arınç Manisa’da olacak. Cuma namazını kıldıktan sonra valiliği ziyaret edeceğini öğrendim. Ben de orada olacağım. 

Dün bu yıl 11.si düzenlenen TEKNO Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katıldım. Kitapsaray’ın karşısındaki evimden indim. Yürüyerek fuar alanına gittim. Kilo almışım farkında olmadan, eritmem gerekiyor. Valimiz Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, oda başkanları ve tarımla ilgilenen vatandaşların katıldığı törende Başkan Cengiz Ergün’ün konuşmasında Şemdinli’de hain saldırısı sonrası 8 şehit verdiğimizi öğrendim. Başkan Cengiz Ergün 17 ilçede tarım ve hayvancılık konularında yaptığı yatırımları anlattı. Valilimiz de milletimizi üzen Şendinli’de şehit olan askerlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar dileyerek sözlerine başladı. Manisa’da tarım alanlarında yapılan yatırımlardan bahsetti. Fuarın açılışından sonra standları gezdik. Ziraat Odası’nın, Ticaret Odası’nın, Borsa Başkanı Sadık Özkasap ve Salim Yavaş’ın günlük süt ürünlerinden oluşan standları gezdik. Hasan Geriter ile beraber olduk. Geriter, “Bülent Arınç’a selamını götürdüm” dedi. Fuara 150’den fazla firma katılmış. Büyükşehir’in ve Yunus Emre Belediyelerinin de fuarda yeraldığını gördüm. Sadık Özkasap’ın ürettiği ürünlerin tadına baktık. Höşmerimi Başkan Cengiz Ergün’le birlikte yedik. Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire de oradaydı.Ziraat Odası’nın standında taze ve kuru üzümün de tadına baktık. Hasan Geriter elinde ayva vardı. “Hayrola, ayvayı kim yiyecek?” dedim. “Önümüzdeki günlerde görürsün” dedi. 

SNS Fuarcılık tarafından organize edilen TEKNO Tarım ve Hayvancılık Fuarı 5 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek. Ziyaret etmek isteyenler saat 19.00’a kadar gezebilir.