Muharrem ayında aşure dağıtımı devam ediyor. Dün Ayni Ali’nin karşısında akrabam Çorbacı Nedim ve oğlu Halil’in aşure dağıtımına oğlum Gökhan’la katıldım. Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi aşure dağıttı.

Başkan Ömer Faruk Çelik bana akrabamın aşuresinden tattırdı. Aşure ayı bereket ayı demektir. Bugünler birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Dün Batman’da yüreğimiz yandı. Hainlere devletimiz gereken cevabı verecektir.

SAKILLI NUSRET ORTAYA ÇIKTI

Sakallı Nusret bir süredir kayıptı. Sonunda ortaya çıktı. Manisa’da beni ziyarete geldi. Sakallı Nusret’in açtığı restoranlar hep iş yapmıştır.

Çeyrek asırdan fazla dostluğumuz var. Kendisine “Beni merak ettirdin” dedim. Nusret bu “İşte karşındayım. Gel şöyle bir oturalım eski günleri yad edelim”dedi. Beraberce Çiçekli’ye gittik. Hava güzeldi. Kendisini dinledim. Herkesin bir derdi var. Derdi olmayan var mı? Oğlu Onur askerden dönmüş bu yaz Çeşme’de çalışmış baba tabii ona düzgün iş arıyor. “Yerel seçimler geçsin bakarız” dedim.

Sakallı Nusret’le eski günleri yad ettik. Keyifli bir gün geçirdim. Oğlum Gökhan aldı beni Manisa’ya getirdi. Söğüt altı kahvede oturdum. Herkes benden yerel seçimleri soruyor. Çapala Mehmet’te yanımda. CHP Büyükşehir için beklemede bütün gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çevrilmiş. Zülfikar Gürcan’a “AK Parti’den kim aday olur” diye sorduğumda “Şapkadan tavşan çıkabilir” diyor. Her geçen gün Manisa’da ittifakın olmayacağı görülüyor.