Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesinde Teleset Grup Başkanı Murat Çam tarafından yaptırılan 8 derslikli Karaağaçlı Teleset İlkokulu’nun açılışına katıldım. Yağmurlu bir günde gerçekleştirilen açılışta hayırsever iş insanı Murat Çam konuşmasında okulun yapımında katkıları olan ortakları merhum Talat Zurnacı ve Rıdvan Aydın’a teşekkür ederken “Teleset Grubu olarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Fatih Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Emin Çipiloğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Dr. Sait Türek, Danışmanı Nihat Akyol, Bölge Müdürü Funda Karaboran, Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Manisalı iş insanı Semih Vardarer ve Renan Çapra, İstanbullu iş insanı Ali Rıza Erdoğan katıldı.

Organize Sanayi Bölgesinde Teleset firması ile tanışıklığım uzun yıllara dayanıyor. Rahmetli Talat Zurnacı, Rıdvan Aydın ile bugün zirvedeki yerini korumasını sağlayan Murat Çam ile sık sık beraber olduğumuz günlerin anıları hafızamda yerini koruyor. Bilhassa akşamları Rıdvan Aydın ile buluşup sohbetlerimizi hiç unutmuyorum. Murat Çam ile Kordon Deniz Restoran’da karşılaştığımız günler mütevazi haliyle Murat Çam’a iş insanları arasında bakışım bambaşkadır. Teleset Grup Başkanı Murat Çam’ın yaptırdıkları ilkokulun açılışını öğrenince kendisini aradım hayırlı olsun dedim ve açılışta bulunacağımı ifade ettim. Günlerdir beklenen bereketli yağmurlu bir günde Karaağaçlı Teleset İlkokulunun açılışına katılmak için yola koyuldum. Karaağaçlı Mahallesi bir zamanlar Karaağaçlı kasabasıydı. Rahmetli Erdoğan Türek’in sağlığında fabrikalarına çok gitmişimdir.

Karaağaçlı Teleset İlkokuluna vardığımda okul gelin gibi süslenmiş misafirlerini bekliyordu. Okul müdürü Süleyman Afacan gelen misafirleri karşılıyordu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Milletvekili Murat Baybatur birlikte geldiler. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Fatih Baybatur, Semih Vardarer ile sohbet etmeye başladığımda okulu yaptıran Teleset Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çam şirketin Genel Müdür Yardımcısı kızı Selen Çam ve oğlu Yankı Çam ile birlikte geldi. Valimiz Yaşar Karadeniz de gelince 8 derslikli Karaağaçlı Teleset İlkokulunun açılış töreni başladı. Milli Eğitim Müdürü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara, hayırsever iş insanı Murat Çam, Milletvekili Murat Baybatur, Vali Yaşar Karadeniz birer konuşma yaptı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik okulun yapımı için gayret sarf edenlerin başında geliyordu. Sık sık hayırsever iş insanı Murat Çam ile temas ediyordu. Sonunda her şey dört dörtlük oldu. Karaağaçlı Teleset İlkokulu eğitime hazır hale getirildi. Güzel bir açılış oldu. Hayırsever iş insanı Murat Çam’a plaket ve çiçek takdim edildi. Murat Çam kızı Selen ve oğlu Yankı ile birlikte sahnede yer aldı ve katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı. Vali Yaşar Karadeniz ve protokol okulu gezdi. Sonra hazırlanan ikramlara geçildi. Ben de Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara ile birlikte oturup bilhassa ev yapımı sarmaları atıştırdım. Aylar sonra bir açılışa sağlıklı katılmanın ardından Şehzadeler Başkanı Yardımcısı Ahmet Songüler ile birlikte açılıştan ayrıldık. Kızılay Başkanı Selman Keresteci’nin Selimşahlar köyüne gittik. Kızılay Başkanı Selman Keresteci bizi güzel bir şekilde ağırladı.