Akhisar’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le Şehit Polis Cemal Ilgaz ve Hilaliye Caddesinde yürüdük. Akhisar’a 295 milyonluk yatırım yapan Başkan Cengiz Ergün’e gösterilen büyük ilgiyi adım adım izledim.

Başkan Ergün yapılan kaldırımların esnafa hayırlı olmasını temennisinde bulunurken balkonlardan “Seni seviyoruz Başkan” pankartlarının sarkıtılması görülmeye değerdi. Hava çok sıcak olmasına rağmen Hilaliye caddesinde 2 kilometre yürüyerek esnafla temas kurdu. Caddelerinin yapımından memnun görünen işletme sahipleri ve çalışanlar Başkan Ergün’ü çiçek yağmuruna tuttular. Zaman zaman yolu kesen vatandaşlar, karizmatik Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Fevzi Açıkel de bizimle birlikteydi. Fevzi kardeşim şoför esnafının sorunları ile ilgili Başkan Ergün’den bir araya gelme randevusu peşindeydi. Belki bu yazıyı okurken Başkan Ergün Şoförler Cemiyeti Yönetimi ile bir araya gelmiş olabilir.

BAŞKAN ERGÜN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar gezisinde muhtarla bir araya geldi. Başkan Ergün Akhisarlı muhtarlarla büyükşehir belediyesi olarak bugüne kadar 295 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiğini belirtti. Başkan Ergün “Sizlere en iyi hizmetleri ulaştırmak için bugüne kadar çalıştık. Akhisar’ımızın güzelliğine güzellik katan muhtarlarımız bizlerin sahadaki görev gözü işiten kulağısınız MASKİ genel müdürlüğümüzün yatırımları ile Akhisar’a 295 milyonluk yatırımla Akhisar’ımızı daha yaşanabilir şehir haline getirme çabamızı sürdürüyoruz. Dün olduğu gibi bugün de Akhisar’ın ve siz değerli muhtarlarımızın yanındayız” dedi.  Selendi, Kula ve Akhisar’da da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vatandaşın kalbinde kurduğu sevgi devam ediyor. Başkan Ergün’ün Manisa ilçelerinde yaptığı hizmetler ortada. Ağzı olan konuşuyor. Ama boş konuşuyor. Başkan Ergün seçildiği günden beri Manisa’ya hizmet etmek için gecesini gündüzüne katıyor. Gençlere büyük önem veriyor. Hayata geçirdiği spor tesislerinde çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ediyor. Erkekler basketbolda şampiyonluğu getirerek, Manisa’ya Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların gelmesini sağladığı gerçeğini görmemezlikten gelemeyiz. Üç dönemdir Manisa’ya hizmet etmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü kimse sudan sebeplerle karalayamaz. Karalayanlara gerekli cevaplar verilir. Başkan Ergün’ün büyüklüğü üç seçimde sandıktan çıkmıştır. Boşuna çenenizi yormayın. Başkan Cengiz Ergün ilk gündeki heyecan ve şevkle hizmetlerini Manisa’da sürdürmeye devam ediyor. Gerisi boş laf-ı güzaf.