Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Manisa’ya geçen Cuma günü bir geldi pir geldi. Programı yoğundu. Valilikten başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığına uğradı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin açılışını yaptı. MHP İl Başkanlığına atanan Murat Ören’e hayırlı uğurlu olsun demek için MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Şehzadeler AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Manisa’ya kaykay pisti çağrısında bulunan Hamza Yılmaz ile buluştu. Cuma namazı çıkışında Hatuniye Caminin etrafındaki esnafları ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu “Sizlerle birlikte Cumhur İttifakı ile ülkemize kurulmak istenen bütün tuzakları ve oyunları bozacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN SPOR BAKANINA SUNUM YAPTI

Biliyorsunuz Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kulalı’dır. Kendisini Spor Toto Genel Müdürü olarak Manisa’ya geldiğinde Zülfikar Gürcan vasıtası ile 19 Mayıs Stadında tanıma fırsatını bulmuştum. AK Parti İl Başkanı iken Zülfikar Gürcan ile samimiyetleri pik fazlaydı. Menemen’e kokoreç yemeğe bile birlikte gittikleri günleri hatırlıyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birkaç yakın isminden biri olan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yıldızı Gençlik ve Spor Bakanlığına atanması ile parladıkça parladı. Kabinede Başkan Erdoğan ile sık sık bir araya gelip uzun görüşmeler yapan Bakan Kasapoğlu MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile de ilişkileri üst düzeyde olduğunu biliyorum. Gençlik ve Spor Bakanı Manisa aklına gelince Milletvekili Murat Baybatur gelir.

BAKAN KASAPOĞLU BAŞKAN ERGÜN’ÜN SUNUMUNU BEĞENDİ

Spor ile iç içe olan ve Manisa’ya tarihinde görülmemiş spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na gençlere kazandırdığı spor kompleksleri ile ilgili bir sunum yaptı. Ve bakanın takdirini kazandı. Başkan Ergün yaptığı desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Bakan Kasapoğlu’nun Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyareti görkemliydi. Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Milletvekili Tamer Akkal, MHP MKYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk eşlik etti. Başkanı Ergün’de Büyükşehir hizmet binası önünde bürokratlar ile Bakan Kasapoğlu’nu karşıladı. Yani geçen hafta Cumhur İttifakı Manisa tek vücut halindeydi. Bakan Kasapoğlu’nun Manisa ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmaya katılıyorum. Kurulmak istenen bütün tuzakların üzerinden Cumhur İttifakının üstesinden geleceğine inanıyorum. 2022 yılı ekonomideki sıkıntıların ortadan kaldırılma yılı olacaktır. Aldığım bilgilere göre 1 Ocak’tan itibaren asgari ücretin dört bin lira net olacağıdır. İşçi ve memur emeklilerine de iyileştirme çalışmalarının hızlandırıldığı bilgileri bana Başkent’ten geliyor. Cumhur İttifakı bu hayat pahalılığına çare arıyor. Ne kadar başarılı olacağını 2022’de vatandaş üzerinde göreceğiz. Vatandaşın cebindeki alım gücünü arttırmazlarsa mutfaktaki kaynayan tencerenin ateşi yüksek olursa 2023 Haziran seçimi çok ama çok zor geçer. Vatandaş cebine girecek paraya bakar. Evde sıkıntı varsa ülke çapında yapılan hizmetlerin değeri bir anda gözünün önünden gider. Sandıkta hesap sorar.