Süper Lig’de sancılı günler geçiren ve Süper Lig’e çıktığı günden beri  en zor günlerini geçiren Akhisarspor haftalar sonra galibiyeti hatırladı. Son haftaların formda ekibi Alanyaspor’u ağırlayan Akhisarspor saman alevi gibi ikinci yarı bir parladı pir parladı. 13 dakikada bulduğu 3 gol ile Alanyaspor’u 3-1 yenen Akigolar 8 hafta sonra 3 puanla tanıştı. İleriki haftalar için kendisine umut ışığını yaktı. Açıkçası maç öncesi Akhisarspor’un Alanyaspor’u yeneceğini düşünmüyordum.  Maçı oğlum Gökhan ile birlikte Dergah Restorant’ta izledik.

Akhisarspor oyunun ilk yarısında iyi bir görüntü vermiyordu. İkinci yarı kaleci Lukac, Galatasaray maçında olduğu gibi bireysel hatadan takımına gol yedirtince eyvah dedim. Akhisarspor rakiplerinin kazandığı haftada yine 3 puan alamayacak. Ama golden sonra adete yeşil-siyahlılara bir şeyler oldu. Attıkları 3 tane jeneriklik gol ile rakibini sahadan sildiler. Bana göre çok önemli bir 3 puan aldılar. Bu galibiyet Akhisar’a umut oldu. Eğer bu maçı da kaybetselerdi lige havlu atabilirlerdi. Manisa Valimiz Ahmet Deniz’de protokol tribünde maçı seyredenler arsındaydı.

Vali Ahmet Deniz göreve geldiği günden beri Manisa’nın her alnında aktif bir görüntü sergiliyor. Hafta içi hafta sonu demeden Manisa’yı adım adım geziyor. Şehrin sorunlarınla ilgileniyor. Bu açıdan Vali Ahmet Deniz’in Manisa için bir şans olduğunu düşünüyorum. Pazartesi gecesi de Akhisarspor-Alanyaspor maçına gidip bana göre Akhisarspor’a uğurlu geldi. İnşallah Akhisarpor’un aldığı bu 3 puan bir başlangıç olur. Senelerdir Manisa’yı Süper Lig’de başarı ile temsil eden Akhisarspor bu senede ligde kalma başarısını gösterir.

MUSTAFA DENİZLİ’YE ÜZÜLDÜM

Kasımpaşa bu sene ligin ilk yarısının flaş takımıydı. İkinci yarı başlaması ile birlikte çok keskin bir düşüş yaşadı. Ligin ilk yarısında ki takımdan eser kalmamıştı. Bu hafta sahasında Trabzonspor’u ağırladılar. Ben Akhisarspor Alanyaspor maçını takip ettiğim için Kasımpaşa maçını izleyemedim. Karşılaşmanın devre arasında Mustafa Denizli rahatsızlık geçirmiş ve hastaneye kaldırılmış. Durumu iyiymiş ama ben üzüldüm. Mustafa hoca ile Vestel Manisaspor’da çalıştığı dönemden gelen bir dostluğumuz vardır. Beyefendi bir kişiliktir. Bu kadar stres yaşayıp üzülmesi beni üzdü. İnşallah en kısa sürede hem Kasımpaşa takımı toparlanır hem de Mustafa hoca sağlığına kavuşur. Sonuçta her şeyin başı sağlık.