Bu ezeli rekabet nereden geliyormuş astrolojik olarak biraz inceledim. Ezeli rakiplerin astrolojik göstergeleri, aralarındaki zıtlaşmayı ve bir o kadar var olan çekim gücünü nasıl da ortaya koyuyor. Buyrun, okuyalım.

Fenerbahçe 11 derece Boğa Burcu. Galatasaray 6 derece Akrep Burcu.

Kimliği temsil eden güneş burçlarına göre ezeli rekabet içinde olmaları çok normal, birbirlerine karşıt burçtalar.  Ego çatışması, sabit fikirlilik, zıtlaşmanın sonu gelmez.

Elementlerine baktığımızda onlar da birbirinin aksi.Fenerbahçe'de toprak fazla hava az, Galatasaray'da ise hava fazla toprak az. Toprak havayı yüzeysel ve güvenilmez bulur, hava ise toprağın fazla tutucu ve gerçekçiliğinden bunalır. Havası çok olan Galatasaray küçümsenmekten hoşlanmaz, havası az Fenerbahçe ise  uzlaşmaya yanaşmaz, konuşurken doğru kelimeleri kullanmaz.

Her ikisi de Mars Oğlak, hırçın, birbirlerini sürekli ateşlerler. Enerjileri oldukça yüksek, birbirlerine karşı güç elde etmek için hırs yaparlar, inatçı olurlar.

Her iki takım da Plüto İkizler Burcu'nda. Birbirlerini etkileme ve kontrol etme dürtüleri, patavatsızlık ve saygısızlıkla sert eleştiriler, söylemleriyle insanları tahrik edip harekete geçirme etkisi yoğun.

Neptünleri Yengeç Burcu'nda olan her iki takım da güçlü. Onlar için kulüpleri kırmızı çizgileri. Sahip çıkıp, koruyup kollamak aynı zamanda aynı şampiyonluk hayalleri kurmak her iki takımın ortak özelliği.

Bu yazdıklarım, iki futbol kulübünün astrolojik haritalarındaki bazı yerleşimlerinden çok genel özellikleri ve tespitlerim. Bunlar bile her iki takımın ezeli rekabetini gözler önüne sermiyor mu?

Bugün Gökyüzü

Duygusal konular ön planda. Tutkuyla, duygularınızı ifade etmek konusunda aşırılıklar sergileyebilir, duygusal tatminsizlik içinde olabilirsiniz. Doğrudan şaşmaz hal, duygusal dayanıklılılık, mücadele gücü, hayal kurmak iyidir ama yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınızın farkında olmalısınız. Kimsenin düzenine karışmayın, birilerine zorla birşeyler yaptırmaya çalışmayın. 'Hep benim başıma gelir zaten' diyebileceğiniz olumsuz olaylar varsa eğer, karşı adım atmaktan korkmayın. Kendinize güveninizi yitirmek, çok hayalcilikle olmayan fikirler üretmek, başkalarının sorunlarıyla fazlaca ilgilenirken iyi niyetinizi kurbanı olma durumunda kalmak, karşınızdaki kişiye çok değer vermek ama karşılığını bulamamak nedeniyle ilişkilerde sorunlar yaşamak, düşüncesizce harcamalar yapmak   günün olumsuz etkileri.