Ben Galatasaraylıyım. Rakibimizin bu sene Fenerbahçe olduğu Süper Lig’in başında belli oldu. Bu hafta Galatasaray’ın Kayseri’yi yendiği maçı izledim. Beşiktaş’ın Rize karşılaşmasını da. Ama daha çok Göztepe Denizli maçında zaman ayırdım. Denizli’ye bravo.

Haftanın maçı Fenerbahçe Trabzon maçıydı. Pazar akşamı Tv’nin başına geçtiğimde telefonum çaldı. İstanbul’dan Hikmet Oray Yalçın ve Osman Talu birlikte arıyorlardı. Fenerbahçe hastası iki dostum maçta olduğunu söylediler. Ben de kendilerine tatil bitti mi?” dedim. Hikmet’te Osman kardeşimde “Başkan bitti bu hafta Manisa’ya geleceğiz” dediler.

Maç öncesi Fikret Taşcı ile birlikte iken Sümer Oral bakanımı aradım. Bakanım bana “Maç berabere biter” dedi.

Hafta içinde Trabzon sahasında yenilmesine rağmen tur atladı ama maçta Trabzon çok ama çok kötüydü. Onun için Fenerbahçe’nin Pazar akşamı Trabzon'u farklı yeneceği görüşü bende hakimdi. Ama beni Trabzon kalecisi Uğurcan Çakır yanılttı. Öyle kurtarışlar yaptı ki ilk 30 dakika da Fenerbahçe’nin farklı skoru yakalamasına imkan vermedi. Trabzon’un kendisini toparlamasını

ve Fenerbahçe karşısında fırsatlar yakalamasını sağladı. Fenerbahçe’nin futbolu bu yıl keyif veriyor. Ersun Yanal’ın dediği gibi üç galibiyet için her şeyi yaptık olmadı sözü doğru. Bu maçta Fenerbahçe ve Trabzon kalecileri Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır ön plana çıktı. Maçın Hakemi Fırat Aydınus’ta başarılı bir maç yönetimine imza attı. Lig’in daha başındayız. 4 büyükler Lig’e damgasını vuracak.