Küçükler büyüyor, bizler de kemale eriyoruz. Küçük oğlum Gökhan'dan bahsediyorum. Doğdu, fırtınalı bir günde dağıtım şirketimin önünde Dr. Gökhan'ın sihirli elleri ile erkekliğe adımını attı, okudu, delikanlı oldu. Geçen yıl Ekim ayında Anemon Otel'de gerçekleşen güzel bir düğünle de Gözde kızımızla başgöz ettik. Bana evlendiğinde çok koymuştu. Sanki elim ayağım kopmuş gibiydi. Eşim Nermin hanımla yalnız kalmıştık. "Gel Gökhan, git Gökhan", "Beni İzmir'den al Gökhan", avucumun içinden uçup gitmişti.
MUTLU HABERİ NERMİN HANIM VERDİ
Bir gün Nermin hanım, "Hadi, dede oluyorsun Gökhan'dan" dedi. Zaten dedeydim, kızım Sinem ve büyük oğlum Gökmen'den. Anlayacağınız Gökhan da baba olacaktı. Dün Akçakın ve Aytaç ailesinin mutlu günüydü. Büyüyen Gökhan ve gelinim Gözde'nin doğum heyecanına ortak olmak için Grandmedical Hastanesi'ndeydik. Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu, nur topu gibi oğlan çocuğunu bizlerle ve dünya ile buluşturdu. Gökhan'ın heyecanını görmeliydiniz. Ben ve dünürüm Rüştü ile olup bitenleri izliyorduk. Oğlum Gökhan ve gelinim Gözde evlat sahibi olmuştu. Aytaç ve Akçakın ailelerinin bütün fertleri oradaydık. Gökhan saniyeler önce dünyaya gözünü açan oğlunu kucağına almış, bize doğru geliyordu. Rüştü ile ben bir anda torunumuzu kucağımızda gördük. Bundan büyük mutluluk olur mu?
TORUNUMA BENİM ADIMI VERDİLER
Gökhan ve gelinim Gözde ilk çocuklarına benim adımı koydular. Yani küçük Ertuğrul'la da buluştuk. Sonra tebrik telefonları gelmeye başladı. Allah herkese böyle mutlu günler nasip etsin. Şimdi sıra büyük oğlum Gökmen ve gelinim Pınar'dan doğan torunum Asrın'ın sünnetine geldi. 6 Eylül'de Manisa Anemon Otel'de saat 19.30'da mevlüt ve 20.30'da sünnet eğlencesi gerçekleşecek İnşallah. Bu mutluluğu da yazmak nasip olursa, sonra ver elini Ege ve Akdeniz sahilleri.
Herhalde tatili hak etmişimdir!