Yüksek Seçim Kurulu yapılan itirazları değerlendirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’nin belediye başkanlıklarını bir kez daha kazandıkları ortaya çıktı. Her ikisine de hayırlı olsun diyorum.

Manisa Valimiz Ahmet Deniz göreve başladığı günden beri halkın içinde. İlk kez kendisini Ayn-ı Ali’de Hıncal Uluç ve Öcal Uluç’un geldiği günde karşılaşmıştık. Dün hava güzeldi. Valimiz Ahmet Deniz, eski adliye nüfus müdürlüğünün karşısındaki Söğütaltı Kahvesi’ne gitmiş.

Vatandaşlarla birlikte olmuş. Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Çapala Mehmet ile Aydın Benlişen ile beraber olup çay içmiş. Belediyede çalışan işçilerle de birlikte olan Vali Ahmet Deniz’e teşekkürlerimi sunuyorum. Devletin Manisa’daki temsilcisi sade vatandaş gibi halkın içine girmesi önemli. Manisa’da bazı vatandaşlar dertlerini Vali Ahmet Deniz’e söyleme fırsatı buluyor.

Söğütaltı Kahvesi’ne Valimizin gitmesi, oradaki vatandaşları ziyadesi ile memnun etmiş. Manisa’da farklı düşüncelere sahip herkesin buluştuğu Söğütaltı Kahvesi’nde ben de oturuyorum. Avukat Mustafa Karakaş, Zülfikar Gürcan, Aydın Besen, Çapala Mehmet, Aydın Benlişen, Ali Haydar, Erdal Türek ile akşam üstleri günün yorgunluğunu burada atıyoruz. Manisa’nın siyaset kalbi Söğütaltı Kahvesi’nde atıyor.