Süper Lig'de zirve ve düşme hattında mücadele eden takımların aldıkları sonuçlar çok konuşuluyor. Fenerbahçe'nin süper futbolu ve galibiyeti herkese parmak ısırttı. Galatasaray'ın hali ortada, lige havlu attı. Beşiktaş'ın Başakşehir karşısında 2-0 yenilgiden maçı 2-2 beraberliğe getirmesi muhteşemdi. Hiçbir hafta hakem hatalarının ön plana çıkmadığı maçlar izleyemiyoruz. Beşiktaş, maçın hakemi Ali Palabıyık'a ateş püskürüyor. Spor yorumcularının ise pozisyonlarla ilgili yaptıkları değerlendirmeler kafa karıştırıyor. Bu sezon bu ligler nasıl bitecek, merak ediyorum?
AKHİSAR ÇOK BAŞARILI
Süper Lig'de Manisa'nın gururu Akhisar Belediyespor inanılmaz başarılara imza atmaya devam ediyor. Süper Lig'in ilk 3 takımı arasında Akhisar Belediyespor'u görüyorum. Başarının sırrına baktığımızda ilk sırada yönetimin başarısı görülüyor. Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetiminin Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'e çıktığı andan itibaren akılcı transferlerinin yanında bütçeye göre hareket etmesinin ve hiçbir zaman mütevazi görünümünden vazgeçmemesinin bu başarıda önemli rolü var. Teknik Direktör ve futbolculara verdikleri sözleri de zamanında yerine getiriyorlar. Elbette sonuçları sahaya Akhisar Belediyespor formasıyla çıkan futbolcular alıyor. Bilal'i ve Güray'ı satıyorlar, takımın yine klasik oyun düzeninde bir arıza ortaya çıkmıyor. "Manisa, Akhisar Belediyespor'un bu başarısı karşısında ne yapıyor?" derseniz; hiçbir şey, karşıdan seyrediyor.
BU BAŞARIDAN GURUR DUYALIM
Vurdum duymaz bir toplumuz. Bu başarı Trabzon'da gerçekleşse yer yerinden oynar. Üzerimizdeki ölü toprağını atalım. Başarılarda sevinelim. Akhisar Belediyespor'un başarısından gurur duyalım. Aynı durum 2'nci Lig'de şampiyonluğa oynayan Manisaspor için de geçerli. Bu kulübün durumu belli, geçmişten gelen borçlarla boğuşurken yokluk içinde 9 puan farkla grubunda lider olan Manisaspor'a Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sahip çıktı. Bu hafta da Turgutlu'da Büyükçekmece Tepecikspor'u 1-0 yendi. Başkan Ergün verdiği sözleri anında yerine getiriyor. Manisa ne yapıyor? Hala dedikodu üretmekle meşgul.
ERGÜN MANİSASPOR'U DESTEKLİYOR
Bazıları farkında değil, Manisaspor bu yıl PTT Ligi'ne tekrar çıkarsa, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kulübü sahiplenmesi daha da artar ve Manisaspor'un mali yapısı düzene girme yolunda ilerleme kaydeder. Geçmişe değil, bugüne bakalım. Hesaplaşmaların yeri kongredir. Bırakalım vıdı vıdı dedikoduyu, Manisapor'a destek olalım. Teknik Direktör Taner Taşkınlar'ın futbolcuları ligde destan yazıyor.
Hepsini canı gönülden kutluyorum.