Ali Koç Başkan Fener Şampiyon” sloganıyla 20 yıllık Aziz Yıldırım’ı kongrede yerle bir eden Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe acıların takımı oldu.

Bırakın şampiyonluğu son Rize faciası ile eksi 4 averajla düşme hattındaki takımların arasında yer alması Fenerbahçe camiasını ayaklandırdı.

Başkan Ali Koç seyircinin arasına girerek taraftarlardan özür diledi ve gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi. Ali Koç iki derede bir arada ne yapacağına karar veremiyor. Fenerbahçe Kulübü’nü modern bir yapıya kavuşturmak için yaptığı düzenlemenin bugüne kadar bir işe yaramadığı görülüyor.

Geçen sene lig ikincisi olan Fenerbahçe keşke yapılanma yerine Aykut Kocaman’la bu sezona başlasaydı. Taraftarın istemediği için Avrupa’dan getirilen sportif direktör Comolli ve teknik direktör Cocu ülkemizdeki futbol dünyasını iyi tanıyamadıkları için çok çabuk savruldular.

Rize maçında Fener gol yiyene kadar kötü oynamadı. Direkten dönen top gol olsa belki Fenerbahçe Rize’de dağılmayacaktı.

Okan Buruk Rize’nin başına gelince maç öncesi oğlum Gökhan “Okan Buruk Fener’e bir azizlik yapar” dedi. Sesimi çıkarmadım. Çünkü Akhisar ligdeki ilk galibiyetini Galatasaray’ı 3-0 yenerek almıştı.

Rize de Fener’e sahasında aynı şeyi yaptı. Ligteki ilk galibiyetini Okan Buruk yönetiminde almış oldu. Pazar gecesinden itibaren ortalık toz duman. Taraftar Ersun Yanal’ı istiyor. Ali Koç, Aykut Kocaman’a da ayda 175 bin Euro ödeme yaptığı ortaya çıktı. Ben derim ki, Fenerbahçe’ye yerli hoca gelsin.

Benim adayım Kasımpaşa’dan istifa eden Kemal Özdeş. Başarılı olacağına inanıyorum. Ersun Yanal olursa, Başkan Ali Koç’la beraber çalışmak ister. Aracı tefeci kabul etmez.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a futbol camiası kısa sürede şirket yönetmek, kulüp yönetmeye benzemediğini gösterdi. Bakalım Başakşehir maçına kadar bireyler yapılacak mı, yoksa bu maç beklenecek mi?