Dün Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ile mimar Atilla Efendioğlu ile birlikte oldum. Ahmet Songüler’e  “Hastane dediğin böyle olur” dedim. Türkiye’nin 7 şehir hastanesinin İstanbul’da yapılan ihale törenine oğlum Gökhan ile birlikte gitmiştim. Yıllar geçti. Bitti, hizmete başladı bile. Şehzadeler belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Pazartesi beni aradı, dedi ki, “Sayın AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur adına arıyorum. Yarın şehir hastanesinin tanıtımına davet ediyor. Hacım abim mutlaka gelsin” demiş.

Ben Kuşadası’nda olduğum için katılamayacağımı söyledim. Salı günü AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur hasta kabülüne başlayan şehir hastanesi Manisalı iş adamları, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, oda temsilcileri, Şehzadeler belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli katıldı. Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, YDA İşletme Direktörü Ömer Kurtay, hastaneyi gezenlere bilgiler sundular. Şehir hastanesini gezenlerle görüştüm. Herkes hastanenin sağlık problemlerine çare olacak bir şifa merkezi olduğunu söylediler.

Murat Baybatur milletvekilime bu katılamadığım geziyi düzenlediği için teşekkür ederim. Şehir hastanesinin 1.6 milyar lira ya mal olduğnu açıklayan Milletvekili Murat Baybatur, “Manisa için çok önemli proje 588 yatak kapasiteli şehir hastanesi hasta kabülüne başladı. Manisalı hemşehrilerimiz hizmetin en iyi ve en güzeline layıktır” dedi. Her zaman derim. Manisa için yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etmemiz gerekir. Bu hastanenin Manisa’ya yapılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taktiri vardır. Geçenlerde kısa dönem askerlik için rapor almak için Merkez Efendi Hastanesi’ne giden oğlum Gökhan’da yeni bölümünü çok beğenmiş. Yapanlardan ve yaptıranlardan Allah razı olsun.