Pazartesi akşamı Paris tarihi bir gün yaşadı. A Milli Takımımız 30 bin Türk seyircisinin izlediği maçta Fransa karşısında 1 puanı kopardı. Lider gitti lider döndü. Şenol Güneş’in sahaya sürdüğü cengaver millilerimiz savaşarak 1 puanı kapmasını bildi. Millilerimiz Paris’te de Mehmetçik selamını verdi. Maçta belki iyi oynamadık Burak formsuzdu. Fransızların golünden önce Hakan’ın pasını iyi değerlendirse durum değişik olurdu. Fransa karşısında kalecimiz Mert devleşti. Defansımız ise kusursuz oynadı. Fransızların golü ve bizim beraberlik golümüzün duran toplardan geldi. Bu beraberlikte herkesin payı var elbette ama ilkyarıda kalemizde devleşen Mert Milli Takımımızı ayakta tuttu. Maç sonunda Türk seyircileri “Ne mutlu Türküm diyene” diye tempo tuttu. Fransa’dan istediğimizi aldık. Şimdi kasım ayını beklemek gerekiyor.

YÜZGENKAYA AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Keresteci Kamil Yüzgenkaya’nın güler yüzlü kardeşi Hacı Mehmet Yüzgenkaya dün hakkın rahmetine kavuştu. Söğütaltı kahvesinin beyefendisi Mehmet Yüzgenkaya bir süredir Manisa Şehir Hastanesinde tedavi görüyordu. Acı haberi Aydın Benlişen, Çapala Mehmet ve oğlum Gökhan verdi. Dün Hatuniye Camisinin avlusu öğle namazında Mehmet Yüzgenkaya’ya son görevini yapmak için gelen dostları ile dolup taştı. 55 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Yüzgenkaya ile daha bir ay öncesine kadar Söğütaltı kahvesinde beraber olurduk. Sessiz sakin haliyle bizlerin beyefendisi idi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bakanlık yapan Rıza Akçalı, belediye başkanlığı yapan Bülent Kar, Ak Parti l Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler ilçe başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP ilçe başkanı Şener Özten, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Hasan Geriter, Mehmet Palabıyık, Aydın Benlişen, Renan Çapra, Hayrullah Salman, Mesir Derneği başkanı Ufuk Tanık, Kasap Taner, Çapala Mehmet Söğütaltı kahvesi işletmecisi Mehmet, Rüştü Akçakalın, Ahmet Görgülü, Hakkı İşcan, Ahçı Çetin, Memduh Aloğlu, Erdinç Yumrukaya, Arif Koşar, Ethem, Ersin Öztaş kardeşler, Altınkuş kardeşler, Fikret Taşcı, Nazif Sümer ve aile yakınları katıldı.

Taziyeleri abisi Kamil Yüzgenkaya ve aile fertleri kabul etti. Bizleri ve ailesini genç yaşta aramızdan ayrılarak üzüntüye sevk eden Mehmet Yüzgenkaya nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun.