Manisa Büyükşehir Belediyesi işçi alımlarına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, BESOT bünyesinde işçi alımı yapacağını duyurdu.

Başkan Zeyrek kiraz üreticileriyle bir araya geldi Başkan Zeyrek kiraz üreticileriyle bir araya geldi

6 Tanker Şoförü Alınacak

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Altı 6 tanker şoförü alacak. Başvuru yapacak olan adayların, Sabıka kaydının olmaması, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, CE veya D ve E sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olması gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların SRC 2/4 ve Psikoteknik Belgelerine sahip olması ve alanında tecrübeli olması bekleniyor

10 Temizlik Personeli Alınacak

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı 10 süpürgeci personeli alacak. Kronik astım, üst solunum yolu rahatsızlığı ve fiziksel engeli bulunmama şartı gerekiyor.

Adaylarda aranan özellikler arasında kamu haklarından mahrum bulunmamak, 25-45 yaş aralığında olmak Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, en az ilköğretim mezunu olması ve İŞKUR kaydının olması yer alıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Başvuruları

Tanker şoförü iş başvurusu, 7 Mayıs Salı günü 08:30 tarihinde başlayacak. 10 Mayıs Cuma günü saat 17:30’da bitecek. Başvurular cv.manisa.bel.tr adresinden yapılacak.

Süpürgeci personeli başvurusu, 6 Mayıs Pazartesi, 08.30’da başlayacak. 8 Mayıs Çarşamba saat 17.30’a kadar devam edecek. Başvurular yine aynı adresten yapılabilecek.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK