Seçime 24 saatten az bir süre kaldı. Başkan Cengiz Ergün seni bu seçmen bir gün daha terletecek. Ne demişler. Hamama giren terler. Yarın sandıkta seçmen söyleyeceğini söyler.

İki dönem başkanlığından memnun olan bir Manisa var. İyi ve kötü huylarınla. 1 Nisan sabahı bahar ile birlikte Büyükşehir’de Cengiz Ergün’lü üçüncü dönem başlayacağına eminim.  Bu dönemde hizmetle birlikte topluma dokunalım ve keyif sürelim.

70 yaşındayım. Geçmişte yaşattıklarının daha iyisini bekliyorum. Dün yine arşivin içine girdim. Birlikte gittiğimiz yurt dışı gezilerinin fotoğraflarına baktım. Güzel anı ve hatıralarla dolu. Rahmetli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ın dönemindeki geziler de bir harikaydı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile gittiğim İspanya gezisi bir bambaşkaydı.

Hayırlısı ile seçimi atlatalım. Sandıktaki patlamayı görelim. Ondan sonra güzel günler ve yeni anılar birlikte olsun. Cengiz Başkan, yazın tadını Çeşme’de çıkaralım. Yunan adaları yakınımızda. 1 Nisan’da buluşmak dileğiyle...