Geçen hafta içinde Hedef Eğitim Kurumları’nın yeni okulu Hedef Anadolu Lisesi’nin açılış törenine eğitimci CHP İl Başkanı Semih Balaban beni de davet etmişti.

Söğütaltı kahvesinde otururken AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş beni aldı, açılışa götürdü. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Hedef Anadolu Lisesi önünde baba dostu Semih Balaban bizi karşıladı.

Tören alanında bir baktım Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Balatlı’yı gördüm.

CHP Meclis Üyesi Çapala Mehmet Andınç ve Kamber Albay da oradaydı.

Hedef Anadolu Lisesi nikahı kıyılacak gelin gibi süslenmişti.

Baro Başkanı Ali Arslan, şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Hedef Eğitim Kurumları Koordinatörü Semih Balaban’ın mutlu gününde yanındaydılar.

Ben açılışa katılan davetlilerle görüşüp Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin bulunduğu grupla fotoğraf çektirirken, Başkan Çelik bana takıldı: “Ömer başkansız fotoğraf mı çektiriyorsunuz?”

Ben de Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye “Başkanımla,  milletvekilliği döneminde benim büroda çok oturduk. Ömer Başkan ile de çekilelim” dedim.

Güzel bir ortam vardı. Şirketin ortaklarından Mustafa Kader açılışta yaptığı konuşmada Hedef’in emin adımlarla Eğitim dalında ilerlediğini ifade etti.

Eğitim Koordinatörü Semih Balaban dostum da yaptığı açılış konuşmasında şöyle diyordu:

“Hedef Eğitim Kurumları’nın felsefesi önce insan, önce eğitim felsefedir. Çağdaş, laik, demokratik ve bilimsel eğitim anlayışıyla herkesi kucaklayan, herkese eşit ilgi ve alaka gösteren bir kurumdur. Manisa’da 29 yıldır hizmet vermekteyiz. Hedef Eğitim Kurumları 29 yıllık tecrübesiyle haklı bir şekilde Manisa’da eğitimde markadır. Temel liselerin kapanmasıyla kurumumuzun Temel Lisesi’nin Anadolu Lisesi’ne dönüşme sürecinde yardımlarını esirgemeyen belediyelerimize ve kooperatifimize teşekkür ederim.”