Cumhur İttifakı’nın büyükşehir ve 17 ilçede başkan adayları belli olduktan sonra sahaya hızlı indi. Manisa Merkez’de Şehzadeler belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, oda ve dernek ziyaretlerine başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Akhisar’da Cumhur İttifakı ortaklarına ziyarette bulundu. Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “Cengiz Başkanımız şeref verdi.

Cumhur İttifakı’nın temelini Akhisar’da iyi attık. İnşallah Allah mahçup etmez ve el ele Manisalılara hizmet ederiz” temennisinde bulundu. Başkan Ergün de Akhisar ziyaretlerinde, “Cumhur ittifakının büyükşehir belediye başkan adayı olarak Ankara’da açıklandım.

50 günlük süre içerisinde birlik ve beraberliği sağlama noktasında AK Parti ile yapmış olduğumuz Cumhur İttifakı’na halel getirmeyecek çalışmalar içerisinde bulunacağız. Akhisar’da ne yapabiliriz, vatandaşlarımızı nasıl daha yaşanabilir bir şehirde yaşatabiliriz. Bunların çalışmalarını yapacağız” dedi.

Ben salı günü Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile MHP İlçe Başkanı Şener Öztemin, MESOM Başkanı Hasan Geriter’e yaptığı ziyarete katıldım. Ömer Başkan güzel bir konuşma yaptı. Keyifle dinledim. Sonra Hasan Başkan dedi ki, “Bu güzel konuşmadan sonra ne diyeceğimi bilemiyorum. Ömer Başkanımız ziyaretine teşekkür ederim” dedi.

Artık yerel seçim havasına yavaş yavaş giriyoruz. Cumhur İttifakı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Millet İttifakı’nın da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı ile sahaya ineceğini tahmin ediyoruz. Millet İttifakı’nın CHP ilçe adayları belli. İYİ Parti’de açıklayınca seçim heyecanı başlamış olacak.