Piyasalar Fed’in faiz kararını bekliyor | Yatırımcılar dikkat! İşte beklentiler… Piyasalar Fed’in faiz kararını bekliyor | Yatırımcılar dikkat! İşte beklentiler…

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, ilçenin doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Aksa Doğalgaz yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda, Soma'ya yapılan ve yapılacak olan doğalgaz yatırımları masaya yatırıldı.

Soma'da doğal gaz altyapı çalışmaları, 2020 yılından bu yana düzenli bir şekilde sürdürülüyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre, son üç yılda toplamda 124 kilometrelik doğal gaz boru hattı döşendi. 2024 yılı için yapılan planlamada ise Soma için ise 19 kilometrelik doğal gaz döşeme öngörülüyor.

“Yapılan ve Yapılacak Olan Tüm Yatırımların Destekçisiyiz!”

Belediye Başkanı Sercan Okur, toplantıda ilçenin doğalgaz altyapısının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmaları destekleyip yakından takip edeceklerini belirtti. Okur, "Manisa Aksa doğalgaz yetkililerimiz ile buluştuk. İlçemizdeki doğal gaz yatırımları hakkında bilgi alışverişi yaptık. Siz değerli hemşerilerimizin istek ve taleplerini kendilerine ilettik. Son üç yılda ilçemize toplamda 124 km doğalgaz hattı döşendi. Bu yıl ise 19 km daha hat döşenmesi planlanıyor. Belediye olarak, yapılan yatırımları yakından takip ediyoruz ve bu yatırımların ardından üst yapıyla ilgili gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Doğalgazın Soma'da kullanımının artmasıyla birlikte, hem yerel ekonominin güçlenmesi hem de vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda, ilçenin her noktasına doğalgazın ulaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK