Ege Bölgesi’nin incisi Manisa yalnızca tarihiyle değil yemekleriyle de ünlü. Doğayla iç içe bir kahvaltıyla güne başlamak isteyenler Manisa kahvaltı yerlerini araştırıyor. İzmir’e yakınlığıyla da avantaj sağlayan Manisa kahvaltı mekanları özellikle hafta sonları oldukça yoğun oluyor.

Peki, Manisa’da nerede kahvaltı yapılır? Manisa’da kahvaltı edilecek en iyi 10 mekanı sizin için listeledik!

Manisa’da Kahvaltı Edilecek Yerler: En İyi 10 Mekan

Manisa’nın doğal güzelliklerle çevrili atmosferinde güne başlamak isteyenler en iyi Manisa kahvaltı yerlerini merak ediyor. Ege’nin taze ürünleri Manisa’nın en iyi kahvaltı mekanlarında sunuluyor.

Hem yöresel tatları denemek hem de keyifli zaman geçirmek isteyenler için Manisa’daki en iyi kahvaltı salonlarını araştırdık.

Manisa kahvaltı yerleri arasında öne çıkan 10 mekan şu şekildedir:

  • Manisa Ege Çiftliği Kahvaltı
  • Gölet Restaurant Manisa
  • Çamlıca Cafe & Restaurant
  • Barış Alanı Cafe & Kahvaltı
  • Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi
  • Niobe Seyir Cafe ve Kahvaltı Salonu
  • Manisa Şehzade Köşkü
  • Gürle Otantik Cafe & Kahvaltı Salonu
  • Manisa Keyfin Kahyası Cafe
  • Cafe 236 Serpme Kahvaltı

Manisa Kahvalti Yerleri 1

1.  Manisa Ege Çiftliği Kahvaltı

Ege Çiftliği Manisa serpme kahvaltı yerleri denince akla ilk gelen mekanlar arasında yer alıyor. Manisa Ege Çiftliği Kahvaltı’nın Bozköy ve Güzelyurt mahallelerinde şubesi bulunuyor. Bu popüler kahvaltı salonlarında lezzetli ve organik şarküteri ürünleri sunuluyor. Manisa Ege Çiftliği menüsünde kahvaltı haricinde birçok yemek de yer alıyor.

Manisa Kahvalti Yerleri 2

2. Gölet Restaurant Manisa

Popüler Manisa kahvaltı yerlerinden biri olan Gölet Restaurant, Manisa kent ormanında yer alıyor. Bu mekan hem et restoranı hem de kahvaltı salonu olarak hizmet veriyor.

Gölet Restaurant ferah etmosferi ve ürün çeşitliliğiyle aileyle vakit geçirmek için uygun mekanlardan biri. Özellikle serpme kahvaltısıyla nam salan Gölet Restaurant haftanın her günü misafirlerini ağırlıyor.

Manisa Kahvalti Yerleri 3

3. Çamlıca Cafe & Restaurant

Çamlıca Cafe & Restaurant adından da anlaşılacağı üzere çam ağaçlarının altında kahvaltı yapmak için en iyi mekanlardan biri. Çamlıca Cafe Yunusemre ilçesi Uncubozköy mahallesinde konumlanıyor.

Manisa kahvaltı yerleri arasında sık tercih edilenler arasında yer alan bu restoranda serpme kahvaltı, sıcak kahvaltı ve kruvasan kahvaltı gibi pek çok seçenek mevcut. Manisa Çamlıca Cafe serpme kahvaltı fiyatları ise kişi sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Manisa Kahvalti Yerleri 4

4.  Barış Alanı Cafe & Kahvaltı

Barış Alanı Cafe ve Kahvaltı Restoranı Manisa kahvaltı yapılacak yerler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Doğayla iç içe kahvaltı yapmak için ideal bir mekan olan Barış Alanı’nda tavus kuşları misafirlere eşlik ediyor.

Barış Alanı Cafe & Kahvaltı Restoranı Yunusemre ilçesinin Güzelyurt mevkiinde yer alıyor. Haftanın her günü açık olan bu restoran son derece sakin ve nezih bir ortam sunuyor.

Manisa Kahvalti Yerleri 5

5. Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi

Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi en popüler Manisa Şehzadeler kahvaltı yerleri arasında yer alıyor. 2. Anafartalar mahallesindeki Keyf-i Pala Manisa Otogarı’na oldukça yakın bir konumda.

Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi’nin açık mekanı ve havuzlu bahçesi de bulunuyor. Bu restoran hem kahvaltı hem de akşam yemekleri için uygun seçenekler sunuyor.

Manisa Kahvalti Yerleri 6

6. Niobe Seyir Cafe & Kahvaltı Salonu

Niobe Seyir Cafe ve Kahvaltı Salonu Manisa Şehzadeler ilçesinde konumlanıyor. Tarihi Ağlayan Kaya’nın karşısında yer alan bu mekan kahvaltı çeşitliliğiyle tanınıyor. Niobe Cafe’de tatlı, yemek ve içecek çeşitleri de bulunuyor.

Otantik bir ortam sunan Niobe Seyir Cafe & Kahvaltı Salonu’nda doğal güzellikler eşliğinde kahvaltı edebilirsiniz.

Manisa Kahvalti Yerleri 7

7.     Manisa Şehzade Köşkü

Manisa köy kahvaltı yerleri denince akla ilk gelenlerden biri Şehzade Köşkü oluyor. Şehzade Köşkü kahvaltısı, ızgara çeşitleri ve kızarmış dondurmasıyla tanınıyor. Manisa merkezde yer alan bu köşk haftanın her günü 23:00’a dek açık. Ihlamur kokuları eşliğinde köy kahvaltısı yapmak için Manisa Şehzade Köşkü’nü ziyaret edebilirsiniz.

Manisa Kahvalti Yerleri 8

8.     Gürle Otantik Cafe & Kahvaltı Salonu

Yeşillikler içinde bir kahvaltı salonu olan Gürle Otantik Cafe, Yunusemre ilçesinin Gürle mahallesinde yer alıyor. Akarsu eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz bu mekanda menemen, sucuklu yumurta, gözleme ve daha pek çok seçenek bulunuyor.

Temiz havada kahvaltı keyfi için Gürle Otantik Cafe & Kahvaltı Salonu’nu haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz.

Manisa Kahvalti Yerleri 9

9.  Manisa Keyfin Kahyası Cafe

Keyfin Kahyası Cafe, Manisa Spil Dağı kahvaltı yerleri arasında ön plana çıkıyor. Lale Paşa mahallesinde yer alan kafede manzara eşliğinde kahvaltı edebilirsiniz. Yemyeşil çınarlar altındaki Keyfin Kahyası Cafe kahvaltısı ve saç kavurması ile ünlü. Manisa’da aileyle kahvaltı yapılacak yerler arayışındaysanız Keyfin Kahyası Cafe’ye şans verebilirsiniz.

10.   Cafe 236 Serpme Kahvaltı

Cafe 236 Serpme Kahvaltı Salonu Yunusemre ilçesinde yer alıyor. Temiz havası nedeniyle sıklıkla tercih edilen bu mekanda çocuklar için oyun alanı da bulunuyor. Bu nedenle çocuklu aileler için uygun kahvaltı yerlerinden biri.

Cafe 236’da serpme kahvaltının yanında farklı çeşitler de mevcut. Ailece kahvaltı keyfi için Cafe 236 Serpme Kahvaltı Salonu’nu tercih edebilirsiniz.

Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı

En iyi Manisa kahvaltı yerlerini listeledik. Afiyet olsun!

Muhabir: Özkan Çelik