1 Mart’ta gazetemiz Olay’ın 6. Yaşını kutlarken, patron Mevlüt Aktan bize bir söz vermişti: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un erken şampiyonluk kutlamalarını İstanbul’da birlikte yapacağız. Gündüz maça, gece eğlenceye gideriz” demişti. 

Patron Mevlüt Aktan bize verdiği sözü tuttu. 

İstanbul Halide Edip Adıvar Spor Kulübü-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul’a gidiyorduk. Olay Gazetesi olarak tam kadro nerede kalınır, nereler gezilir, tüm programı yaptık. 

Ancak ben son anda bizim Olay ekibiyle İstanbul’a gitmekten vazgeçip Metin Gökalp’ten gelen teklif üzerine Ukrayna’ya gitmeye karar verdim. 

Ne olduysa da bundan sonra oldu… 

Pasaportumu bulamamamla tehlikeye girenUkrayna yolculuğum, Ukrayna’ya 200 kilometre kala Kharkov’da bir otel odasında hastane odasında geçirdiğim 3 gün ile sona erdi. 

… 

Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Olay ekibi için şahane bir İstanbul programı yapmış. Yazı İşleri Müdürü Esra kale, spor muhabiri oğlum Gökhan, Banu Ünavcı, Tuba Bayram, Müzeyyen Sarıefe, Neslihan Aközgür, Tülin Çay ve köşe yazarımız Zerrin Ağar Cuma gecesi eğlenceli bir yolculuğun ardından cumartesi sabahı İstanbul’a varmışlar. 

Oğlum Gökhan’dan dinlediğim kadarıyla 24 saatte tüm İstanbul’un altını üstüne getirmişler. 

Eyüp Sultan Camii’inde sabah namazı kılıp Galata Kulesi’nin dibinde sabah kahvaltısı yapmışlar. 

Sonra İstanbul Halide Edip Adıvar Spor Kulübü-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının oynanacağı Vefa Stadı’nın yolunu tutmuşlar. Maçta 2-1’lik galibiyet kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a bizim Olay uğurlu gelmiş. Başkan Mevlüt Aktan çok sevinmiş bu galibiyete. Erken gelen şampiyonluğa kim sevinmez ki… 

Mevlüt Aktan günün sürprizini geceye saklamış. Olay personeli için Harbiye Sahne isimli mekanda Gülay Eralp’i dinlemeye gitmişler hep birlikte. Gece geç saatlere kadar eğlenceli bir gece yaşamışlar. 

Olay ekibi her nereye gitse ortamı şenlendirmeyi başarır zaten. İstanbul havasının onlara iyi geldiğini düşünüyorum. 

Ne var ki benim Ukrayna gezim hiç eğlenceli geçmedi. Dizimdeki menisküs,Ukrayna’da kendini iyiden iyiye hissettirince, tüm günlerimi otel odasında geçirmek zorunda kaldım. 3 günün sonunda artık yemeklerim bile yatağıma gelmeye başlayınca, yaşadığım acı dayanılmaz hale gelince ilk uçakla İstanbul’a dönmek zorunda kaldım. Metin Gökalp kardeşim Ukrayna’yı gezmek yerine benimle ilgilenip beni hasta yatağımda çok iyi baktı. 

Olay ekibi kendileriyle istanbul’a gitmek yerine Ukrayna’ya gittiğim için bana ‘ah’ etti herhalde ki ayaklarım tutmaz oldu. 

Her işte bir hayır vardır diyelim! 

Güle oynaya gittiğim İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan bu kez ambulansla alındım. 

Oğlum Gökmen ve Gökhan havalimanından beni ambulans ile almaya geldiler. Şimdi Grand Medical hastanesinde yatıyorum. Dizimdeki sorun için gerekli tedaviye başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün hemen aradı. Sağolsun. Başkan Cengiz Ergün bu konularda çok hassastır. Gereken ne varsa yardımcı olacağını söyledi. Allah razı olsun. 

Umarım her şey yolunda gider ve bir an önce ayağa kalkabilirim.