Manisalıların gözü kulağı yapılmakta olan yeni imar düzenlemeleri için başkanların açıklamasında. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi bugünlerde sık sık Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya gelerek kanayan yara imar sorunlarını çözmeye çalışıyorlar. Başkanların yanı sıra başkan yardımcıları Mehmet Güzgülü, Atilla Efendioğlu da teknik heyetlerle çalışmalarını sürdürüyor. Taslak imar planlarının hazırlandığı ve son rötuşların yapılmakta olduğu kulağıma geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Belediyeler Birliği Toplantısına katılmadan önce Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile görüşmesinin çok olumlu geçtiği bilgisi var. Zaten fotoğraflarda da bu güzellik belli oluyor. Manisa için hayırlı olsun.

HİLTOWN KARŞIYAKA AVM’Yİ GEZDİM

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarının yer aldığı Hiltown AVM kapılarını Cuma günü ziyaretçilere açtı. Bu yeni alışveriş merkezi, 42’si kafe-restoran olmak üzere ulusal ve uluslararası 190’dan fazla markası, 7 sinema salonu, sadece çocuklara ait bin 500 metrekarelik oyun alanı, rengârenk peyzaj mimarisiyle tamamlanmış meydanları, 2 bin 750 araç kapasiteli otoparkı ve dev etkinlik alanıyla dikkat çekti.

Pazar günü gazete Olay’da yazımı yazdıktan sonra iş adamı Aydın Benlişen ile Karşıyaka’nın yolunu tuttuk. Açılan Hiltown’da Alsancak’ın ünlü Reyhan Pastanesi’nin de yerini aldığını öğrendiğim için “Dostlarımız Ali ve Tuncay’ı görelim” diye oraya gittik.

Sonbaharın güzel günlerinden birini yaşadığımız Pazar günü AVM’ye girmek, gezmek bir dert oldu. Müthiş kalabalık. Bando eşliğinde gösteriler yapılıyor. Reyhan Pastanesi’nin yerini bulduk ve Aydın Benlişen ile gittik. Reyhan Pastanesi’nin kalitesi belli. Müşterileri de öyle. Yer bulmak için beklemek gerekiyor. Bir baktım Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, İş Adamı Akın İzci ailesi ile Reyhan’da. Ayaküstü görüştük. Sonra AVM’yi gezmeye başladık. Tuncay Reyhan’da geziyordu. Ünlü markaların mağazalarını da Aydın Benlişen ile gezdik. Beymen’de bir gömleğin fiyatının iki milyar, deri ceketin on altı milyarın üzerinde olduğunu gördüm. Demek ki alıcısı var ki bu fiyatları ürünlerin üzerine koyuyorlar.