39 yaşındaki Adriana, 1 yaşındayken terk edilen annesini bulmaya karar verdi. İlk eşiyle tanıştığı 18 yaşından itibaren üç çocuk sahibi oldu. Sonrasında Leandro ile evlenen Adriana, ondan da bir çocuk dünyaya getirdi.

Brezilya’nın Müge Anlı’sına Başvurdular

Leandro, üvey annesi olduğunu düşündüğü kadının gerçek annesi olmadığını öğrendiğinde sekiz yaşındaydı. İkili benzer hikayeleri yaşayınca birlikte biyolojik annelerini aramak için Radio Globo'nun kayıp akrabaları bulma konusunda uzmanlaşmış 'Şimdi Zamanı' programının yardımına başvurdu.

Karı-Koca Kardeş Çıktı

Leandro'nun biyolojik annesi olan Maria'nın adının da Maria olması, aynı zamanda aynı memleketten gelmeleri gerçeğiyle birleşince, başlangıçta çift için anlam taşımıyordu. Ancak program, Adriana'yı biyolojik annesiyle yeniden bir araya getirmeyi başardı. Ancak Maria, kendisini tanımayan bir oğlu olduğunu öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı çünkü oğlu Leandro'ydu.

Orta Doğu’da hareketli saatler! Orta Doğu’da hareketli saatler!

“Bilmiyorduk Aşık Olduk”

Adriana daha sonrasında yaptığı açıklamasında, "İki annemizin de aynı isme sahip olmasının komik olduğu ancak bir tesadüf olduğunu düşündük. Bizi yalnızca ölüm ayıracak. Tabii ki tüm bunları daha önce bilseydik farklı olurdu ama bilmiyorduk ve aşık olduk." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi