Gazetem Olay’ın 7.yılı idi. Cuma günü kutlama gününe Valimiz Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Açıkel, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ile Danışmanı Gökmen Aytaç, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Bayın İlan Kurumu Müdürü Yusuf Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’ün Basın Danışmanı Cihad Taysi katıldı.

Yoğun programlarından dolayı aramızda olamayan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da gönderdiği çiçeklerle kuruluş yıldönümümüzü unutmadı.

Valimiz Ahmet Deniz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile 7.yaşımızı ayrı ayrı pasta keserek kutladık. Konukları gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mevlüt Aktan, Medya Grup Başkanı olarak ben, Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ve Olay Gazetesi çalışanları ile birlikte karşıladık.

Olay Gazetesi’nin doğuşundan bugünlere gelişinde başta benim, ekibimin büyük emekleri vardır. Patron Mevlüt Aktan aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor Başkanı olarak yoğun bir temposu var. Bütün yük Ertan Korkmaz ve Esra Kale ile çalışanların üzerinde. Çalışma ortamımız yerel gazeteler içinde iyi bir yerde. Bugünlerde yerel medyanın ekonomik kriz içinde olduğu gerçeğini biliyoruz. Cemiyet Başkanı Ali Filizkan ve Ticaret ve Sanayi Odası, yerel gazetelere abone olma çalışmalarını sürdürecekler.

Sayın Valim Ahmet Deniz’in Cuma günü yoğun bir temposu vardı. Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu Kula’ya geliyordu. Bizim gazetenin kutlama programı 15.30’du. Sayın Valim beni aradı. Ben kendisine programın saatini söyledim. Bu arada Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in 14.30’da geleceğini ifade ettim. Sağolsun Sayın Valim Ahmet Deniz “Kula’ya gitmeden çayınızı içeyim” dedi ve geldi. Güzel bir sohbet ettik. Gazetemizin sahibi Mevlüt Aktan ile spor üzerine faydalı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Sayın Valimiz Ahmet Deniz’i uğurladıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ekibi ile birlikte geldi. Ali Filizkan ve Salih Karaağaç’la Başkan Ergün değerlendirmeler yapıldı. Yerel seçimler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Cengiz Ergün sonuçtan emin görünüyor. Kutlama gününe katılanlar Cengiz Ergün’ün bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı seçileceğini ifade  ettiler. Siyaset hesabını iyi yapan Ali Filizkan da aynı fikirde olduğunu ifade ederken, bazı ilçelerde Cumhur İttifakı olarak sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın ziyaretinde keyifli dakikalar yaşadık. Mehmet Yılmaz’ın hayata bakış açısı karşısında anlattıkları ile gülmemek mümkün değil.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yoğun programı nedeni ile mutlu günümüze akşam üstü katıldı. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ile birlikte ‘Nice yıllara’ dedi. Gazetemizin sahibi Mevlüt Aktan, Başkan Ömer Faruk Çelik’le ekonomi üzerine değerlendirmeler yaptı.

Patron Mevlüt Aktan, ekonominin 1 Nisan ve Mayıs’tan sonra iyiye gideceğini, doların 5 liranın altına düşeceğini söyledi. Mevlüt Aktan ekonominin durumunu iyi bildiği için söyledikleri ülke açısından sevindirici. Bir yılı daha geride bıraktık Olay Gazetesi olarak. Ben de nice yıllara diyorum. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.