Dediler ki Manisa Futbol Kulübünün kantarda tartılacağı maç Hekimoğlu Trabzon bende neden diye sordum “Bu lig’in şampiyon adaylarından biri” dediler. Oğlum Gökhan askerden döndü. Çeşme’ye gidecektim vazgeçtim. Pazar günü Manisa Futbol Kulübü’nün tişörtünü ve şapkasını giyip günlük yazımı yazmak için Olay’a geldim. Oğlum Gökmen, eşi Pınar, torun Aras ve Mahmut Aslan’la Mümin Özkasap Stadyumuna gittik. Başkan Mevlüt Aktan beni görünce “Kulübün bedava reklamını yapıyorsun” dedi. Bu sırada Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün geldi. Beraber yürürken Başkan Mevlüt Aktan “Başkanım stat da yaptıklarımı göstereyim” dedi. Büyük Başkan Cengiz Ergün “Yaptıklarınızı gördüm inceledim” dedi. Başkan Ergün’e “Pes” dedim. “Her şeyi anında öğreniyorsun” esprisini patlattım. Ertan Korkmaz ve Cihat Taysi geldi. Sögütaltı kahvesinde çay kahve arkadaşım Aydın Benlişen’de geldi. Başkan Ergün ile sohbet ediyoruz. Yunus Yıldırım ve İbrahim Aksoy’da maçı izlemeye geldi. Tugay Komutanımız Albay Güven Dere’de. komutanımız Güven Dere Perşembe günü Manisa’ya veda ediyor. Ankara’daki yeni görevinde başarılar dilerim.

MÜMİN ÖZKASAP’IN ONUR GÜNÜ

Maç öncesi bir anons yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan saha içine davet edildi. Baktım benim favori Teknik Direktör’üm Türk futbolunun sembol kalecisi Mümin Özkasap orada. Başkan Ergün ve Manisa Kulüp Başkanı Aktan uzun süre Manisa ve Türk futboluna yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine forma ve plaket veriliyor. Adına stat yapılan Mümin Özkasap her şeye layık. Bu onurlandırmadan dolayı iki başkana da teşekkürler.

Gelelim Futbol kantarında tartıya çıkan Manisa Futbol Kulübünün Hekimoğlu Trabzon maçına geçen hafta Ankara’da 6 gol atan Manisa Futbol takımı 23 ve 25. dakikalarda iki golle öne geçti. Hekimoğlu bunu dediğim anda bir golde konuk takımdan. İlk yarı bitti bitecek derken günün yıldızı Serdar Deliktaş durumu 3-1 yaptı. Devre arasında keyifler yerinde. İkinci yarıda gereksiz bir penaltıdan Hekimoğlu durumu 3-2 yapınca işin şekli değişiyor. Dediğim anda yine Serdar Manisa’yı rahatlatan 4. Golü attı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ın keyfi tekrar yerine geldi. Ben maçı Ertan Korkmaz Özcan Nalbantlar, Hakan Kadayıfçı, Tanju Balatlı ve Aydın Benlişen’le izliyoruz. Ancak Manisa Futbol Kulübüne rahat batıyor. Maçın 67. Dakikasında durum 4-3 olunca “Bu takım kaza yapacak” derken Çağrı ve Serdar Deliktaş üst üste 2 gol atıp tribünleri sevince boğdu. Maç sonrası Mümin Özkasap “Bu Lig’de Manisa’nın rakibi kimse olamaz” dedi. Büyük Başkan Cengiz Ergün’ün soyunma odasına giderken “Her şey güzel ama bu üç golü yememeliydik” dedi. Başkan “Bu kadar kusur kadı kızında da olur..” dedim… Soyunma odasında attığı gollerle maçın yıldızı olan Serdar Deliktaş Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e maçta giydiği formasını hediye etmesi güzel bir düşünce. Manisa Futbol Kulübü futbol kantarında sınıfı geçti.