Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gündüz ilçelerde yaptığı hizmetlerin açılışına katılıyor, akşamları da gönül dostları ile bir araya gelerek sohbet ediyor.

Başkan Ergün’ün salı günü bir grup arkadaşları ile Taş Fabrika’daki yemekli toplantıya biz de davetliydik. Ahmet Erken ve Erdal Türek’le birlikte gittik. Tamer ve Tanju Balatlı ile karşılaştık. Haftanın iki günü düzenlenen toplantıya Tanju Balatlı koordine ediyor. Gecede kimlerin olduğunu bilmiyorum. Bir baktım Fikret Taşçı, dünürü Şaban Örenay’la birlikte geldiler. Arkasından Semih Vardarer, Rıfat Uygur’la göründü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü bekliyoruz. Başkan Ergün’ü Tanju Balatlı ile birlikte karşılıyoruz. Yemek salonuna geçince Başkan Cengiz Ergün’ün gönül dostlarının büyük bir kısmı masadaydı. Katılanları yazıyorum. Semih Vardarer, Rüştü Bozyaka, Hilmi İçengil, Ahmet Erken, Erdal Türek, Mustafa Avşar, Oğuz Çakar, Rıfat Sarı, Rıfat Uygur, Tamer Balatlı, Tevfik Eray, Yusuf Köseli, Yusuf Dişçi, Ayberk Aloğlu, Oğuz Sümer ve Zafer Kahraman İstanbul’dan gelememişler.

Başkan Cengiz Ergün gönül dostlarının teker teker hatırlarını sordu. Rıfat Uygur, Başkan’ın yaş gününde veremediği hediyesini takdim etti. Seçimle ilgili herkesin teker teker fikirlerini sordu. Ortada dolaşan bazı söylentilere açıklık getirdi. Cengiz Ergün Başkan’ın keyfi yerindeydi. Bir an önce seçim gününün gelmesini bekliyordu.

Katılanların Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Cengiz Ergün’ün kazanacağından emindiler. Gönül dostları ilçelerdeki durumu merak ettikleri için Başkan Ergün’e sorular soruyorlardı. Anketler Akhisar hariç her yerde Cumhur İttifakı’nın kazanacağını gösterdiği ifade edildi. Ben de seçime kadar Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Akhisar’da çalışmalarda ve tarım çiftçisi ve spor alanında yeni müjdeler vereceğini ifade ettim. Ahmet Erken ise pamuk pirimlerinin hemen ödenmesi gerektiğini söyledi. Samimi ortamda yenen yemek geç saatlere kadar sürdü.

Dün Başkan Ergün Salihli ve Alaşehir’deydi. Allah kolaylık versin.