Galatasaray transferin son günlerinde tarih yazdı. Geldi geliyor diye bir buçuk aydır yolunu gözlediği Radamel Falcao’ya kavuştu. Kolombiyalı futbolcuyu Pazar akşamı Atatürk Hava Limanında binlerce Galatasaraylı karşıladı. Falcao’nun İstanbul’a gelişi olay oldu. İstanbul’a gelişinden çok mutlu olan ünlü Süper golcü “Bana böyle güzel bir formayı giydirmeyi nasip ettiği için Tanrı’ya şükrediyorum” diyerek Galatasaray’a gelmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi. Allah her kulübe Abdurrahim Albayrak gibi yönetici nasip etsin. Transferin geciktiği günlerde Abdurrahim Albayrak’ı tenkit edenleri de kıç üstü oturttu. Galatasaray kulübünün Divan Üyesi Sümer Oral abimle bu transferi konuşurken ikimizde çok mutluyduk. Ben Sümer Abime “Bakanım bu transferin çok önceden Abdurrahim Albayrak tarafından bitirildiği bir gerçek. Ancak mahkeme kararı açıklandıktan sonra Falcao Abdurrahim Albayrak tarafından özel uçakla ailesi ile birlikte İstanbul’a getirildi” dedim.

Maliye Uzmanı Sayın Bakanım Sümer Oral “Olabilir pahalı bir transfer Düşüncen de doğurluk payı çok” dedi. Gerçekten Galatasaray yönetimi transfer ayında çok büyük işler başardı.. Galatasaray’a gönül veren taraftarlar yapılan transferlerden sonra adeta bayram yapıyor. Galatasaray’ın Radamel Falcao transferi dünya basınında da büyük yankılara neden oldu. Fransız haber kanalları “Galatasaray taraftarı Falcao için çıldırdı. İstanbul onun için Sarı-Kırmızı renklere boyandı” şeklinde Dünya’ya haberi duyurdu.

Hürriyet Gazetesi’nin Güneri Civaoğlu, Mehmet Aslan, Uğur Meleke ve Gültekin Onay’dan oluşan “Futbol konseyi” FALCAO BU LİGİN KADERİNİ DEĞİŞTİRİR” görüşünde birleşti. Galatasaraylı olarak son dakika transferini hepsine çok sevindim. Sümer abimin de keyfi yerine geldi. Süper Lig bu yıl 4 büyükler arasında çok zorlu geçecek.