Astroloji dünyasındaki son gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından izleniyor. Nisanın sonuna yaklaşırken hangi burçların ekonomik açıdan şanslı olacağı merak ediliyor… Nisan ayının ikinci yarısında finansal açıdan şanslı olacak burçlar açıklandı. İşte detaylar…

BOĞA

Boğa burçları, sadece maddi olarak değil, hayatın birçok yönünde de şanslı bir döneme girecek. Nisan ayının ikinci yarısında fırsatları iyi değerlendirip harekete geçtiklerinde, onlar için bolluk, bereket ve şöhret yolları açılacak.

BAŞAK

Nisan ayının ikinci yarısında Başak burçları gökyüzünün koşulsuz desteğini görecek. Hem mali hem de aşk hayatlarında olumlu gelişmeler Başakları bekliyor. Kendilerini sıkışmış ve kötü hissettiklerinde, hayatlarındaki şans kapılarına bakmaları yeterli olacak.

OĞLAK

Oğlak burçları Nisan ayının ikinci yarısında büyük bir başarı elde edecek. İş ve özel yaşamlarında yüksek sorumluluk bilincine sahip olan Oğlaklar, bu özelliklerini şanslarıyla birleştirince, başarıya ulaşmaları kaçınılmaz olacak.

Annesi pavyonda çalışıyormuş... Kardeşinin babası ise kocası çıktı! Annesi pavyonda çalışıyormuş... Kardeşinin babası ise kocası çıktı!

Kaynak: Haber Merkezi