Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında duygusal anlar! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında duygusal anlar! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD), her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında desteklerini sürdürüyor. Sosyal sorumluluk kapsamında hazırlanan 2300 adet alışveriş kartı ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ayrıca, Türk Kızılay Manisa Şubesi tarafından iftar çadırına da 600 kişilik yemek desteği verildi. Dernek, Türkiye’nin asrını felaketinin yaşadığı Kahramanmaraş depremlerinin hemen ardından deprem bölgesine tırlarca yardım gönderdi.

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Burhanettin Yaşar, “hayırsever iş adamlarının destekleriyle yardımlara aralıksız devam ettiklerini açıklayarak, “Derneğimiz her zaman olduğu gibi bu ramazan ayında da sosyal sorumluluk kapsamında, 2300 adet alışveriş kartı ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ile paylaşılmıştır.  Türk Kızılay Manisa Şubesi ile birlikte 1 ay boyunca düzenlenen iftar çadırına da destek olduk. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK