İzmir’de yaşayan 47 yaşındaki 2 çocuk babası Şükrü Aydoğan, 3 yıl önce felç geçirdi. Felç geçirdikten sonra sol elinin parmağı kesildi, ayağına platin takıldı.

Kızı epilepsi hastası, kendisi de yüzde 70 engelli olan Şükrü Aydoğan, kalem satarak çocuklarının geçimini sağlamaya çalışıyor. Bazen de Manisa’ya gelerek satış yapıyor. Aydoğan hem kızı hem de kendisi için hayırseverlerden destek bekliyor.

DC Filmleri İzleme Sırası: DC Evreni Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenmeli? DC Filmleri İzleme Sırası: DC Evreni Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenmeli?

Şükrü Aydoğan, “3 yıl önce felç geçirdim. Sol elim hissetmiyor. Başparmağım kesildi. Ayağımda platin var, diz kapağım tutmuyor, hissetmiyorum. Felç geçirdikten sonra bunlar oldu. Sıkıntılı bir süreç de oldu. Kızım Elif epilepsi hastası. Benim gibi o da yüzde 70 engelli. Kalem türü şeyler satarak çocuklarımın geçimini sağlıyorum. İ

ki kızım var. Ben teyzemin yanında kalıyorum. Bazen İzmir Kadifekale’de kalıyorum. İstanbul Balta Limanı Kanuni Hastanesi’nde tedavi görüyorum. Kızım Okmeydanı Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu orada tedavi görüyor. Maddi durumumuz çok zayıf. Bu kalemleri satarak geçimimi ne kadar sağlayabilirsem. Ara sıra Manisa’ya geliyorum.

Geliyorum garda bir abi var çocuklarıma harçlık falan veriyor. Dizden iğne olacağım bir tanesi 1370 TL. alıp yapamıyorum. Devlet bunu karşılamıyor. Hayırseverlerden destek bekliyorum. Bazen Tepecik Hastanesinde yatıyorum. 3 yıldır bunları satarak kızlara yardımcı olmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi