MERGEN VE KARAFIRTINALAR'DAN BÜYÜK GERİ DÖNÜŞ
Manisaspor 'da, Bandırmaspor karşılaşmasından önce ilk 11'de yer almadığını gören Emre' Öztürk duruma itiraz etmesi ve teknik direktör Sait Karafırtınalar'a terbiye sınırları zorlayan davranışlar sergilediği için kadro dışı bırakılan Emre Öztürk affedildi. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve Sait Karafırtınalar'ın bu sene aramızda kesinlikle olmayacak dedikleri Emre Öztürk'ün affedilmesi futbol severleri şaşkınlığa uğrattı.
KARAFIRTINALAR KESİNLİKLE ARAMIZDA OLMAYACAK DEMİŞTİ
Bandırmaspor maçı öncesi tartışma çıkardığı için kadro dışı kalan Emre Öztürk için o dönem teknik direktör Sait Karafırtınalar kesenlikle bizle olmayacak demişti. Bu kadar keskin ifadelerin ardından Emre Öztürk'ün affedilmesi Sait Karafırtınlar'ın takım içi otoritesini sarsacağa benziyor.
BAŞKAN MERGEN MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜP KENDİSİNİ YOLLAYACAĞIZ DEMİŞTİ
Emre Öztürk'ün kadro dışı kalması ile ilgili Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen a tesislilerde düzenlediği basın toplantısında aynı teknik direktör Karafırtınalar gibi net ifadeler kullanmıştı. Mergen; "Emre'yle ilgili sorun şu; Hocamıza karşı kadro belirlemede bir saygısızlığı oldu, daha önce de olmuştu. Takım oyunu, herkes daha iyi olmak zorunda. Şu anda şahsi tatminliklerin olduğu bir dönem yaşamıyoruz. Kimi oynayarak, kimi oturarak neyse ne bu takımın ligde tutunması için elinden gelen her şeyi yapması gerekli. Biz onunla yollarımızı ayırdık. Fesh edilir artık. Maç başı alacakları bulunuyor, menajeri gelecek, hesabı yapılacak, parası verilip resmi olarak ayrılacağız" demişti.
İKİSİ DE SÖZLERİNİ YUTTU
Tüm bu açıklamaların ardından hem Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen hem de Sait Karartınalar söyledikleri kesin sözleri yutup Emre Öztürk'ü affettiler.
MANİSASPOR KULÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA;
EMRE ÖZTÜRK AFFEDİLDİ

Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda yönetim kurulumuz tarafından kadro dışı bırakılan futbolcumuz Emre Öztürk affedildi. Emre Öztürk, 4 Nisan Salı gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak.
TFF 1. Lig'in 24. haftasında Adana Demirspor ile oynadığımız karşılaşma öncesinde teknik heyetimizin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolcumuz Emre Öztürk affedildi. 4 Nisan Salı gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan futbolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "23. haftada Bandırmaspor ile oynadığımız karşılaşma öncesinde yaşadığım duygusal süreçte, istenmeyecek davranışlarda bulundum. Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar ve geride kalan süreçte yalnız bıraktığım takım arkadaşlarımdan özür diliyor ve Sait hocama beni yeniden takıma kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçteki tek düşüncem ligde kalma yolundaki takımımıza sağlayabileceğim katkı olacaktır." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim