Genel Merkez tarafından MHP Turgutlu İlçe Başkanlığı'na atanan Orhan Sayar'ın Eski İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu hakkında söylediği iddia edilen "Asıl bizleri üzen Akşener gurubuna yakınlığı ile bilinen eski MHP ilçe başkanlığı yapan bir kişinin 'ilçe başkanını jandarmaya şikayet et' demesi ve sonra da o muhtarla fotoğraf çektirmesi olmuştur. Halkın yanında olmadığını bildiğimiz o şahsın şahsi çıkar hesabı yaptığına hem gözlerimizle hem kulaklarımızla şahit olduk. Bizi üzen kısmı budur" sözleri herkesi gerdi.

"2014'TE AÇIK AÇIK MHP'YE KARŞI ÇALIŞTIN!"

MHP eski İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu yayınladığı basın açıklamasında kılıçları çektiğini açıkça belirtti.

Köktopçu, "Köşe yazısında şahsımı hedef alan Orhan Sayar'a vereceğim cevaplar ve soracağım sorular var. Öncelikle Çıkrıkçı'da yaşanan çok küçük ve yerel bir sorunu büyütüp insanları birbirine düşüren Orhan Sayar, bizim o probleme çözüm bulmamızı yadırgamış. Ben MHP ilçe başkanlığı koltuğunda başkan olma sevdasıyla oturmadım ki, koltuktan kalkınca hizmetten vazgeçeyim. Bunu yadırgaması kendisinin o koltukta neden oturduğunu gösteriyor. Lidere sadakatten bahseden ilçe başkanı 2014 yerel seçimlerinde açık açık MHP'ye karşı çalışırken bu partinin genel başkanı kimdi?" dedi.

"KOLTUĞA ŞEKİL VEREMEYİP, KOLTUĞUN ŞEKLİNİ ALAN..."

Eski İlçe Başkanı Köktopçu, "Aleyhinde çalıştığın belediye başkan adaylarını seçen Genel Başkan Devlet Bahçeli değil miydi? Bugün Genel Başkan'ın fikirlerini tartışmadığını iddia ederek övünüyorsun. Cengiz Ergün ve Turgay Şirin Devlet Bahçeli'nin kararıydı. Neden onları gazetende tartışmaya açtın? Lidere sadakatten bahsediyorsun. Partisine sadık olmayan, şartlara göre siyasi şekil alan, koltuğa şekil veremeyip koltuğun şeklini alan Orsay hangi sadakatten bahsediyor? Partiye sadakati olmayanın lidere sadakati ancak siyasi menfaati bitene kadardır. MHP'liliği ve ülkücülüğü ancak konjonktürden faydalanıp prestij elde etmekten ibarettir. 7 Haziran'da oy vermeyip 7 Haziran sonrası partimizin içinde yaşanan karışıklığı fırsat bildi. Kaostan kendine pay çıkarmak için 1 Kasım'dan sonra partimizin içine sızarak ilçe başkanlığına giden yolu açtı. Bu bile lider'e ya da partiye sadakatten değil şahsi menfaatlerinden dolayı şekil değiştirdiğini gösteriyor" diye konuştu.

"TEŞKİLATIMIZLA ALAY ETTİN!"

MHP Turgutlu Eski İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu son olarak şunları söyledi, "7 Haziran'da oy pusulasını sanki övünülecek bir şey gibi her yerde çarşaf çarşaf gösteren, MHP'ye oy atmadığını gururlanarak gösteren, yerel seçimlerde MHP'nin altını her daim oyan, biz bir tek oy peşinde dahi koşarken teşkilatlarımızla alay eden birinin bu partiyi ve hareketi temsil ediyor olmasına çok üzülüyoruz. Hareketimiz ve şanlı geçmişimiz adına üzülüyoruz. Turgutlu'da dost düşman herkesin Orsay'ın geçmişi ve bugününü bu harekete yakıştıramamasına üzülüyoruz
Editör: TE Bilişim