Şanlıurfaspor’un gündeme getirdiği TFF 1.lig şike iddialarının ardından yayınlanan tapeler ve fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Tapeler de adı geçen defans oyuncusu Erman Bulucu konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Futbol hayatı boyunca bu tip durumların içinde hiçbir zaman olmadığını vurgulayan Erman Bulucu; “Bu işin içinde olduğumu kanıtlasınlar futbolu bırakırım” dedi.
“NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM”
Beni şikeci konuma sokmak kimsenin haddi değil diyen Erman Bulucu; “Bilgim ve dahilim olmadığı bir konuyla ilgili benim olmadığım ortamda ismim geçiyor. Konular benim dışımda gelişiyor. Bu konuyla uzaktan yakından bir ilgim yok. Eğer ben teşvik primi aldıysam ve bu kanıtlanırsa aynı gün Manisaspor’dan aldığım tüm parayı iade edip futbol hayatıma da son vereceğime namusum ve şerefim üstüne yemin ederim” dedi
“HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAĞIM”
Son olarak kendisini bu olaya çekmeye çalışanlara dava açacağını ifade eden Erman Bulucu; “Bu rezalet olayın içinde benim adımı geçiren ve beni bu olayın içine çekmeye çalışan herkese dava açıp hukuki süreci başlatacağım. Biz şerefimizle, namusumuzla sahada ter akıtan insanlarız. Beni şikeci durumuna düşürenlerle yargı önünde hesaplaşacağım” dedi.
Editör: TE Bilişim