23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP Manisa İl Başkanlığı koltuğunda bir günlük değişim yaşandı. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper koltuğunu 2 yaşındaki Karen Kul ve 13 ve 10 yaşlarındaki Arda Öztürk ile Nisanur Sümen’e devretti.

Mehmet Çerçi'nin 'eşyalarımı alacağım' çıkışına Başkan Balaban'dan şok cevap! Mehmet Çerçi'nin 'eşyalarımı alacağım' çıkışına Başkan Balaban'dan şok cevap!

“BİR KADIN OLARAK İL BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDA OTURABİLİYORSAM ATATÜRK SAYESİNDE”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper konuşmasında, “Ben bugün bir kadın olarak İl Başkanlığı koltuğunda oturabiliyorsam bu Ulu Önderimiz, büyük Atamız sayesindedir. Bu koltuğun esas sahibi, Atatürk’ün de işaret ettiği gibi geleceğimiz olan çocuklarımızındır. CHP Manisa İl Başkanlığı koltuğunu, gerçek sahibi olan çocuklarımıza devrettim. Onlara pırıl pırıl bir gelecek bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ BAŞKANLARIN İLK İCRAATİ ÇOCUKLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITMAK

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’den koltuğu bir günlüğüne devralan çocukların ilk icraatleri ise partililerle toplantı yapmak ve çocuklara bayrak ile balın dağıtmak oldu. 13 yaşındaki Arda Öztürk, “Bugün ilk olarak İlçe Başkanları ve üyelerle buluşarak toplantı yapacağım ve 23 Nisan etkinliklerinin nasıl geçtiğini soracağım” dedi. 10 yaşındaki Nisanur Sümen ise, “İlk işim çocukların bayramı olan 23 Nisan’da Türk bayrağı ve balon dağıtmak olacak” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNUN EN KÜÇÜK SAHİBİ 2 YAŞINDAKİ KAREN OLDU

CHP Manisa İl Başkanlığı koltuğunun en küçük sahibi ise 2 yaşındaki Karen Kul oldu. Minik Karen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve İl Başkanı İlksen Özalper ile koltuğunda hatıra fotoğrafı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi