Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan, Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Akhisar parti örgütü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de yer aldı.

Arabeskin unutulmaz isimlerinden Esengül’ün hayatı film oluyor Arabeskin unutulmaz isimlerinden Esengül’ün hayatı film oluyor

‘75 Yıl Sonra Bir İlki Başardık’

Akhisar’ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Öncelikle 4 ay boyunca çok yoğun çalıştık.

Besim Başkanım teşekkür etmiştir, bende sizlere tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir iş başardık. Siz Akhisar’da alışkınsınız ama, biz sizlerle birlikte 75 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdik.

Tabi bu daha başlangıç. Umarım bu zaferi taçlandıracak, yine böyle güzel, güler yüzlü ortamlarda her zaman için birlikte olacağız. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz” diye konuştu. Başkan Ferdi Zeyrek’in konuşmasının ardından çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve parti örgütüyle gündeme ilişkin konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akhisar heyeti, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde elde ettiği büyük başarıdan ötürü Başkan Zeyrek’i tebrik ederek; çalışmalarında başarılar diledi. Günün anısına fotoğrafların çekilmesinin ardından ziyaret noktalandı.

Kaynak: Özkan Çelik