Zaman yolculuğu yaptığı iddialarıyla tüm dünyaca konuşulan Al Bielek 2025 yılına ilişkin tahminlerde bulundu. Bielek’in 2025 tahminleri korkutuyor.

Bielek'in iddiasına göre 2025 yılında nükleer savaş patlak verecek. Savaşta çok sayıda insan hayatını kaybedecek.

Bielek, geçmiş yıllarda yaptığı tahminlerle adından sıkça söz ettirmişti.

Al Bielek, Avrupa'nın büyük bir kısmının sular altında kalacağını ve İngiltere'nin neredeyse tamamen yok olacağını iddia etti.

Bielek, gelecekte çok az sayıda şehrin hayatta kalacağını savundu. Al Bielek, ulusal hükümetlerin sınırların olmayacağını iddia etti.

Uçan şehirlerin dünya genelinde taşınabileceği ve teknolojinin ilerlediği bir döneme tanıklık ettiğini savunan, verdiği röportajlarda başına gelenler hakkında bilgi veren Al Bielek, "Körfez'e geldiğimiz suyla karşılaşmayı bekliyorduk ancak hiç su yoktu" demişti

Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi

Al Bielek, ölmeden önce verdiği bir röportajda, ABD ordusunun İkinci Dünya Savaşı sırasında yürüttüğü gizli bir proje olan Philadelphia Deneyi'nde yer aldığını açıkladı.

Birçok kesim Al Bielek'in söylemlerini komplo teorisi ve söylenti olarak nitelendiriyor

1943'te kardeşiyle birlikte ABD gemisinden garip bir ışığın içerisine atıldıklarını ve 2137'ye gönderildiklerini iddia eden Al Bielek, açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. Bielek 2011 yılında hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Merkezi