Yunusemre Belediyespor'un judocuları, bir büyük başarıya daha imza atarak Manisa'nın gururu oldu.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası, 56 ilden 866 sporcunun katılımıyla Kocaeli'de yapıldı.

Şampiyonada mücadele eden Yunusemre Belediyespor'un judocularından Irmak Ceylin Güçtekin +78 kiloda, Sümeyye Kaya 70 kiloda, Enes Pınar da 81 kiloda Türkiye 3.sü olarak Manisa'ya üç bronz madalya kazandırdı.

Ayrıca şampiyonada ter döken isimlerden Fulya Ergen 70 kiloda Türkiye 5.si, Abdullah İnci ise 81 kiloda Türkiye 7.si olarak Manisa'nın genel puanına katkıda bulundu.

Zafersporlu kadın futbolcular bahçeye indi! Zafersporlu kadın futbolcular bahçeye indi!

Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca, önemli bir şampiyonadan madalyalarla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Kilolarında milli takıma yükselmiş çok sayıda şehrin sporcularına karşı iyi mücadele ettik. Zorluk seviyesi yüksek bir şampiyonaydı. Gönlümüzden altın geçiyordu ama yarı finallerde şanssız maçlar çıkardık. Madalya rengi ne olursa olsun kürsüde Manisa'mızın adını duyurmaktan dolayı gururluyuz. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarıların devamını milli takımda da getireceğiz" diye konuştu.


 

Muhabir: MAHMUT ASLAN