Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son zamanlarda meydana gelen kablo hırsızlığı olayları ile ilgili olarak asayiş ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) timleri tarafından yapılan istihbarı çalışmalar ve geniş kapsamlı araştırmalar sonucu olay şüphelisi olduğu değerlendirilen M.İ. (E/21) tespit edildi. Yapılan takip sonucu şüpheli şahıs Akhisar ilçesinde uyuşturucu madde kullandığı esnada yakalandı.

Yapılan çalışmalar sonucu 9 Nisan'da Rahmiye Mahallesi, 1 Nisan'da Çamönü Mahallesinde, 28 Kasım 2023 tarihinde Hacıosmanlar Mahallesinde meydana gelen kablo hırsızlığı olayları aydınlatıldı.

Şüpheli şahıs hakkında ‘Hırsızlık ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma’ suçlarından adli işlem başlatılırken, ayrıca şahıs ‘Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme', 'Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması', 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçlarından 9 yıl hapis cezası bulunması nedeniyle Akhisar Süleymanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Alaşehir’de orman yangını! Alaşehir’de orman yangını!

Kaynak: İHA