Dardanelspor maçı öncesi Çanakkale'ye kazanmaya gidiyoruz diyen tecrübeli teknik adam Levent Eriş; "Oyun temponuzda, takım oyunumuzda her geçen gün artıyoruz. Takımımdan son derece memnunum. Ayağa pas yapan oyuna hakım olan bir tarzımız var. Hem Derincespor maçında hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığımız Çaykur Rizespor karşılaşmasında çok iyi futbol oynadık. Önümüzde Dardanelspor maçı var. Zor bir deplasmana gidiyoruz ama maçı kazanacak güçte bir ekibiz "dedi.
"BİZİM ASLIMIZ LİG VE SADECE ONA ODAKLANACAĞIZ"
Sözlerine devam eden teknik direktör Levent Eriş; " Bizim asıl hedefimiz ligdi. Kupada yolumuzun sonuna geldik. Artık hedefimiz doğrultusunda lige odaklanacağız. Zaten sezon öncesi de tek hedef doğrultusunda yola çıktığımızı söylemiştim. Çok kaliteli bir kadroya sahibim. Hem kupada hem ligde ayrı kadro çıkarabilecek kadro zenginliğimiz var. Kısacası şampiyonluk hedefi doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Dardanelspor maçı da bizim için önemli bir maç. Bu deplasmanından 3 puanla dönüp galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi.
"ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA SERGİLEDİĞİMİZ PERFORMANSTAN MEMNUNUM"
Son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor 'un Ziraat Türkiye Kupası serüvenini değerlendiren teknik direktör Levent Eriş; "Çekeceğimiz kuraya göre gruplara kalmayı düşünüyorduk. Ama 2.ön eleme turu safhasında Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile karşılaştık. Maç öncesi dediğim gibi Süper Lig ekibine karşı oynamamıza rağmen maç boyunca ezilmedik. Rotasyonlu bir kadro ile çıkmamıza rağmen maçın her dakikasında oyuna ortak olduk. Özetle Ziraat Türkiye Kupası'nda kulübümüze yakışan bir performans ortay koyduk" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim