Doğum sonrası bebekte çıkabilecek sağlık problemleri nedeniyle hastane değiştirme dönemi, Özel Grandmedical Hastanesi sayesinde ortadan kalkıyor.

ÇOCUK Hastalıkları Bölümü bünyesinde açılan 10 yataklı Yeni Doğan ve Yoğun Bakım ünitesi sayesinde hastaneden hastaneye sevk tarih oldu. 10 hemşire ve 3 Uzman Doktor personeliyle 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet veren ünite sayesinde doğumlarda adres Grandmedical oldu.
Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde görevli Uzman Doktor Nüket Çiğdem Yüksel üniteyle ilgili yaptığı açıklamada, "Grandmedical Hastanesi'nde Çocuk Bölümü olarak 3 hekimle birlikte çalışıyoruz. 3 hekim yeni doğan ünitesi, yoğun bakım ve polikliniklerden sorumluyuz. 7 gün 24 saat aktif hizmet veriyoruz. Hastanemizde yapılan normal ve sezeryan doğumlara 24 saat katılabiliyoruz. Gece 3'te ani bir doğum olduğunda mutlaka bakıyoruz. Yeni Doğan Ünitesi'nde mutlaka hekimimiz oluyor. Hastanemizde doğan tüm yeni bebeklerin yoğun bakım ihtiyacı varsa başka bir hastaneye sevki gerekmeden kendi ünitemize alıyoruz. Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitemiz 10 yataklı. 5 tane vantilatörümüz var. 10 hemşire ve 3 hekimle her türlü imkanımız var." dedi.
ÖZVERİLİ VE ÇALIŞKAN EKİP
Uzm. Dr. Yüksel, "Bu hastanenin doğum oranı diğer hastanelere göre yüksek. Doğum sonrası polikliniklerde bebeklerin takibini yapıyoruz. İlk bir haftada bebeklere sarılık ve kilo kaybı ile annelere emzirme danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Bebeklerin sağlık problemlerini takip ediyoruz. Özverili çalışkan bir ekibimiz var" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim