Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Dr. Savaş Duman, Spil Engelliler Spor Kulübü ve Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü Golbol takım oyuncuları ile bir araya geldi. Dr. Savaş Duman iki takım sporcularına Çanakkale'de düzenlenecek yükselme gurubu müsabakaları öncesinde başarılar diledi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, golbol 3 lig birinci devre ve 3. lige yükselme müsabakalarını Çanakkale'de gerçekleştirecek. Manisa Spil Engelliler Spor Kulübü golbol 3 lig birinci devre, Şehzadeler Görme Engelliler Spor Kulübü ise 3. lige yükselme müsabakalarında mücadele edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda iki takım sporcuları ile bir araya geldi. Kahvaltıda Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Güngör, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, Spil Engelliler Spor Kulübü Başkanı Meryem Doğan, Golbol antrenörü İsrafil Dündar da yer aldı.
Tüm takım sporcularına başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Sizin her zaman bende bir ayrıcalığınız var. Sizler bizim için özelsiniz. İnşallah Çanakkale'de düzenlenecek müsabakalarda güzel sonuçlar alırsınız" dedi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa İl Temsilcisi Mehmet Göktaş ise kendilerine verilen desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'a ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim