ŞEHZADELER Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu öncülüğünde, Şehzadeler ilçe protokolü ilk olarak gaziler ve şehit yakınları ile bayramlaştı. Gaziler ve Şehit aileleri ile erken bayramlaşma uygulamasını bu Ramazan Bayramında başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu "Bayram günü telaşesini yaşamamak adına Şehzadeler ilçemizde başlattığımız bu uygulamamızı devam ettireceğiz" dedi.
Şehzadeler ilçe protokolü bayram öncesinde Gaziler ve Şehit ailelerini evinde ziyaret ederek bayramlaştılar. 4 Gazi ve 1 şehit yakını ziyaretlerine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Salı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oktay, İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür esin Ağırkaya katıldı. Yapılan Bayram ziyaretlerinde Gaziler, Selami Pazar, Sefer Dayı, Mehmet Konteş, Gazi eşi Müzeyyen Yoğurtçu ve Şehit eşi Tevhide Durusoy evlerinde ziyaret edildi. Bayramın hemen öncesinde Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret etmek istediklerini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu "Öncelikle tüm Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bundan önce bu ziyaretler hep bayram günlerinde yapılırdı. Ancak biz istedik ki bunu bayramdan önce yapalım o günün telaşesi olmasın istedik. Bu bağlamda bugün 5 ailemizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, Müftümüz ve Sosyal Yardımlaşma Müdürümüzde bizimle birlikteler. Bu ziyaretimiz aracılığı ile Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile hem bayramlaşma fırsatı buluyoruz, hem de bir sıkıntıları var mıdır, yardımcı olabileceğimiz bir şey var mıdır noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesile ile tüm Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.
"ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR"
Şehit aileleri ve Gazilere karşı vefalı olunması gerektiğini ifade eden şehzadedeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bugün ilçe Kaymakamımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte, Şehzadelerimizde ikamet eden Gazilerimiz ve Şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Şüphesiz ki bizler bu gün Ramazan ayı içerisinde oruçlarımızı tutabildiysek, bayramı sevinçle karşılaya biliyorsak, bunu bu cennet vatanın bölünmez bütünlüğü, beraberliği, huzuru için hayatlarının baharında Şehit olan ya da bedel ödeyerek Gazi olan kardeşlerimize borçluyuz, vefalı olmamız lazım. Bu vesile ile bizde ilk olarak bayramlaşmalarımızı Şehit aileleri ve Gazilerimiz ile başlattık. Onlar için ne yapsak azdır. Kendilerine minnettar olduğumuzu, şükranlarımızı sunduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm Şehit ailelerimizin ve tüm Gazilerimizin ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir birlikteliğe vesile oldukları için değerli Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu'na çok teşekkür ediyorum. İnşallah terörün olmadığı gözyaşının olmadığı nice Bayramlara rabbim hepimiz kavuştursun inşallah" dedi. Ziyaretler esnasında Gaziler, Gazi ve Şehit yakınları yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilçe protokolüne teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim