Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor? Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor?

Aktarlık işiyle uğraşan Salih Sağlam, müşterilere kakuleyi Ramazan ayında önerdiklerini belirtti. Kakulenin sindirim sistemi sağlığına, kan şekerinin kontrol altında tutulmasına, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine ve cilt sağlığına faydaları olduğunu dile getiren Sağlam, kakulenin genellikle çayların içerisinde kullanıldığını ve bu sayede lezzetli bir içecek elde edildiğini ifade etti.

Sağlam ayrıca, kakulenin Ramazan ayında sindirim problemleri, ağız kokusu gibi sorunların önüne geçtiğini vurgulayarak, kakulenin son zamanlarda yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Kakuleyi alanların tekrar satın almak için geldiğini dile getiren Sağlam, özellikle Ramazan ayında kakulenin çaylar, kahveler ve yemeklerin içerisinde daha fazla tercih edilmeye başlandığını söyledi.

Kakulenin, geçmiş yıllara göre bu Ramazan ayında daha çok rağbet gördüğünü ifade eden Sağlam, kakulenin sofraların vazgeçilmezi haline geldiğini belirtti.


 

Kaynak: İHA