CHP’li Özel’den Manisa’da ilçe turu CHP’li Özel’den Manisa’da ilçe turu

Şehzadeler’i 5 yıl boyunca yönetecek belediye başkanının belirleneceği seçimler yaklaşırken İYİ Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ da seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı Peker Mahallesinde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kahvehane ziyaretleri kapsamında mahallede program düzenleyen Karadağ’ı mehterle karşılayan mahalle sakinleri diğer taraftan da balkonlara çıkarak desteklerini iletti.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 14.11.18

Kahvehane programı bir anda mitinge dönüşen Karadağ kendisini karşılayan topluluğa karşı yaptığı konuşmasında; “Bu zamana kadar birleşe birleşe büyük bir aile olduk. Ailemiz Şehzadeler’i seven, derdi memleket olan, çocuklarımız daha iyi bir şehirde yaşasın diye düşünen binlerce kişiden oluşuyor. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışını Şehzadeler’de hayata geçireceğimizin sözünü en başta vermiştik. Bugünde görüyorum ki meselesi önce memleket olan herkes burada. 1 Nisan’dan itibaren kazanan Şehzadeler olacak.” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 14.11.18 (1)

Konuşmasının ardından seçim merkezine kadar kortej eşliğinde hareket eden İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a çok sayıda vatandaş balkonlarına çıkarak destekte bulundu.

Muhabir: Özkan ÇELİK