31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek'i tebrik eden Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, "Çok açık ve net bir galibiyet oldu. Bunu da hak ettiğinizi çok samimi olarak gördük" ifadelerinde bulundu.

Mücahit Arınç, “Çok Açık ve Net Hak ettiğiniz Bir Galibiyet Oldu”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ve eşi Kübra Yeliz Arınç’ı konuk etti.

Ahmetli Heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti Ahmetli Heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Arınç, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisalıların çok büyük desteğiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek’i tebrik etti. Başkan Zeyrek’in, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini hak ettiğini belirten Arınç, “Çok güzel bir kampanya yürüttünüz. Samimi ve objektif olarak takip etme fırsatımız oldu. Sizin pozitif algınız, yaklaşımınız, insanlarla kurduğunuz iletişim. Siyaset, gerçekler üzerinden yapılır. İnsanların en nihayetinde teveccühüne mazhar olmak, onlarla iletişimin karşılığını almak çok önemli. Çok açık ve net bir galibiyet oldu. Bunu da hak ettiğinizi çok samimi olarak gördük" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeyrek de, “Hizmette siyaset yapmaksızın, kimseyi ötekileştirmeden Manisa’mıza el birliğiyle hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda kentin tüm dinamikleriyle görüş alışverişinde bulunarak Manisa’mızı daha yaşanır bir şehir hale getirmek amacıyla var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi