Kamu bankalarının emekli promosyonlarını 8-12 bin TL bandına çekmesinin ardından, özel bankaların da promosyonlarda artış yapması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklamaların ardından özel bankaların da promosyon zammı yapacakları öne sürüldü.

Manisa'ya ne oldu? Konut piyasasını nasıl düzelteceğiz? Manisa'ya ne oldu? Konut piyasasını nasıl düzelteceğiz?

28 Mart’ta Hesaplara Yatırılacak

Promosyon ödemelerinin 28 Mart itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıklayan  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Diğer bankalarla da, promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeleri emeklilerimiz görecek." dedi.

Özel Bankalarda Emekli Promosyonu

İş Bankası ve Garanti BBVA emekli promosyon kampanyalarıyla emeklilere 7.500 TL promosyon veriyor. Kısa süre içerisinde rekabetin içerisinde kalmak için 2 bankanın da emekli promosyon miktarlarını 8-12 bin TL'ye çıkaracağı öngörülüyor.

İş Bankası: 7.500 TL Nakit Promosyon

İş Bankası, 1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyaya göre, İş Bankası'na ilk emekli maaşını taşıyan veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri, 7.500 TL'ye varan nakit promosyondan faydalanabiliyorlar.

GÜNCELLEME:  T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Garanti BBVA: 7.500 TL Nakit Promosyon

Garanti BBVA da 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyaya göre, Garanti BBVA'dan emekli maaşını alan müşteriler, 7.500 TL'ye varan nakit promosyondan faydalanabiliyorlar.

GÜNCELLEME: Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel bir promosyon kampanyası düzenliyor. 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında, Garanti BBVA'dan emekli maaşını alan müşteriler, 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı veriyor

Kaynak: Haber Merkezi