Manisa'da uzun yıllar basın sektöründe bulunan ve son olarak MASKİ'de Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak çalışan Pınar Ekmen, aort yırtılması sonucu hayata gözlerini yumdu. Ekmen; MASKİ, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Hatuniye Camii'nde düzenlenen cenaze törenleri ardından Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İkiz Kuleler'in açılış töreni sonrası rahatsızlanan ve aort yırtılması nedeniyle Özel Grandmedical Hastanesi'nde hayatını kaybeden Pınar Ekmen, gözyaşları içerisinde son yolcuğuna uğurlandı.

MASKİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDE TÖREN

Gazeteci Pınar Ekmen için MASKİ ve Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Pınar Ekmen'in cenazesi ilk olarak MASKİ binası önüne getirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile personellerin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Çok kısa bir süre içerisinde birbirimize alıştık. Adeta gözlerimize bakarak ne istediğimizi anlıyorduk. Şu anda kelimeler kifayetsiz kalıyor. Çok üzgünüm. Hepimizin başı sağolsun." dedi.

MASKİ'de düzenlenen tören ardından Ekmen'in naaşı Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na götürüldü. Başkan Ergün ve Genel Müdür Yaşar Coşkun ile birlikte tüm daire başkanları ile Büyükşehir personelinin katıldığı cenaze töreninde Pınar Ekmen'e veda edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün burada yaptığı konuşmada, "Onun ‘başkanım hoş geldiniz' dediği her zamanı özleyeceğim. Manisa'da yıllardır basın camiasının içerisinde bulunan, kendini kanıtlamış, başarılı bir gazeteciydi. Hayata çok erken veda etti, bizi erken bıraktı. Güzel kızımız Pınar'ı hiçbir zaman unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Pınar Ekmen'in cenazesi, MASKİ ve Büyükşehir'de düzenlenen törenler sonrası Hatuniye Camii'ne getirildi.

Hatuniye Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Başkan Ergün, Genel Müdür Coşkun ve protokolün önemli isimleriyle çalışma arkadaşları katıldı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Burada kılınan cenaze namazı ardından Pınar Ekmen'in cenazesi Kırtık Mezarlığı'da 2011 yılında hayatını kaybeden annesi Cemile Güller'in yanına defnedildi.

Editör: TE Bilişim