Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonu Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Bulgaristan'da düzenlenen Plovdiv Cup 2016'da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon oldu. Kazandığı kupa ile Türk Bayrağını bir kez dalgalandıran Ayşe Begüm Onbaşı'nın şampiyonluğu büyük sevinç yarattı. Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonu Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Bulgaristan'da bu yıl 14-17 Ekim 2016 tarihlernide 7'ncisi düzenlene Plovdiv Cup Open yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etti.
Bulgaristan'ın Flibe kentindeki Plovdiv Cup 2016'da 15-17 yaş tek bayanlar kategorisinde yarışan Ayşe Begüm Onbaşı, Pazar günü yapılan finallerde yine muhteşem gösterisiyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Yarışmada kendikategorisinde en yüksek puanı alan Ayşe Begüm Onbaşı 1. gelerek altın madalya kazandı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olarak kupayı kazanan sporcu oldu.
Ayşe Begüm Onbaşı, Plovdiv Cup'da trio dalında da yine 1'inciliği elde etti.
Başarılı sporcu Bulgaristan'da 2015 yılında yapılan Plovdiv Cup'da da yine şampiyon olmuştu.
Trabzon'da 11-18 Temmuz tarihleri arasında GMNASİADE 2016 Okul Sporları Olimpiyatı'na bu yıl 40 ülkeden 4 bine yakın sporcu katıldı. Kore'deki yarışmada dünya şampiyonu olup ülkemize altın madalya kazandıran Ayşe Begüm Onbaşı ise yine büyük bir başarıya imza atıp yine şampiyon oldu.

Editör: TE Bilişim