Türkiye Kule ve Tramplen Atlama Milli Takımı, antrenmanlarını Manisa'da sürdürüyor. Milli takım sporcuları ile bir araya gelerek antrenmanı izleyen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Su Sporları konusunda çok iyi bir alt yapıya sahibiz. Burada yapılan Milli Takım çalışmaları ve yapılan müsabakalar. Yaz Spor Okulları kapsamında Yüzmeye gelen çocuklarımıza ve diğer sporcularımıza örnek olacağını belirterek, "Milli takıma sporcu kazandırmak. Burada sporcu yetiştirmek adına yardımcı olacağız" dedi.
Çalışmalarını Manisa'da sürdüren Türkiye Kule ve Tramplen Atlama Milli Takımı'nın Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki antrenmanı büyük beğeni topladı. 8-18 yaş arası sporcuların yer aldığı milli takımın antrenmanını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, İşletmeler Şube Müdürü Hüseyin Sökmen ve Yaz Spor Okulları kapsamında havuza gelen çocuklar izledi. Antrenmanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Milli Takım sporcuları ve Milli Takım Antrenörü Onur Bolluk ile bira araya geldi.
Türkiye Yüzme Federasyonu Milli Takım Antrenörü Onur Bolluk, daha önce çalışmaları İzmir'de gerçekleştirdiklerini belirterek, "Burada 11 sporcumuzla antrenmanımız gerçekleştirdik. Sağolsun il müdürümüz Sayın Dr. Savaş Duman bizi davet etti. Bundan sonraki çalışmalarımızı haftanın iki ve ya üç günü burada gerçekleştireceğiz" dedi.
Sporlularla bir araya gelerek sohbet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ise şöyle konuştu: "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu havuzu tam kapasiteyle doldurmak istiyorduk. O tam kapasiteyle doldurmayı gerçekleştirdik. İki bine yakın sporcumuz bu havuzumuzdan faydalanıyor. Aynı zamanda yetenek taramaları da yapılıyor. Bu günde burada atlama kulemizde bir etkinlik düzenleyelim istedik. Hem diğer çocuklarımıza örnek olsun. Onlarında bu kuledeki faaliyetlerin nasıl gerçekleştirildiğini görmeleriniz istedim. Milli takımımız burada antrenmanlarını yapacak. Biz onlara bu tesisi sonuna kadar açtık. Her zaman onlarla birlikte olacağız. Bu başarılı sporcularımız diğer sporcularımıza örnek olacaklar. Milli takıma sporcu kazandırmak. Burada sporcu yetiştirmek adına yardımcı olacağız. Tesislerimizin bu aşamaya gelmesi adına başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızın yanında olacağız." dedi.
Editör: TE Bilişim